Έρχεται reboot του «Κοίτα ποιος μιλάει»

look-whos-talking
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο σκηνοθέτης του «Ζητείται κουμπάρος» έχει αναλάβει να γράψει και να γυρίσει μια «πιο μοντέρνα» εκδοχή της κλασικής κωμωδίας.

Η Sony Pictures αποφάσισε να κάνει ένα reboot του «Κοίτα ποιος μιλάει», της κωμωδίας της Amy Heckerling όπου συμπρωταγωνίστησαν ο John Travolta, η Kirstie Alley και ο Bruce Willis. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline ο Jeremy Garelick θα αναλάβει την σκηνοθεσία και συγγραφή του σεναρίου, ενώ ο Adam Fields θα εκτελέσει χρέη παραγωγού.

Στο «Κοίτα ποιος μιλάει» που έγραψει και σκηνοθέτησε η Heckerling το 1989, η Alley έπαιξε τον ρόλο μιας γυναίκας που μένει μόνη της μετά την γέννα του παιδιού που απέκτησε με έναν παντρεμένο άνδρα, ο Travolta ενσαρκώνει έναν νεαρό ταξιτζή που άθελα του γίνεται μέλος της οικογένειας και ο Bruce Willis δανείζει την φωνή του στο μωρό.

Η κωμωδία είχε μπάτζετ μόλις 7,5 εκατομμύρια δολάρια και έσπασε τα ταμεία, με τις παγκόσμιες εισπράξεις να ανέρχονται σε σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια. Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας γυρίστηκαν δύο συνέχειες – μια το 1990 από την Heckerling και μια το 1993 από τον Tom Ropelewski – καθώς την μια τηλεοπτική σειρά «Baby Talk» του ABC, όπου ο Tony Danza κληρονόμησε τον ρόλο του Mickey από τον Willis.

Το άρθρο του Variety αναφέρει πως η παραγωγή βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια και ο Garelick εργάζεται πάνω σε μια «πιο μοντέρνα» εκδοχή του πρωτότυπου σεναρίου.