Ο νέος «007» είναι τελικά γυναίκα

lashana-lynch Manu Trillo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Lashana Lynch θα κάνει το ντεμπούτο της στην νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ ως αντικαταστάτρια του θρυλικού μυστικού πράκτορα.

Τα γυρίσματα της 25ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο συνεχίζονται, όμως, σύμφωνα με ένα άρθρο της Mail On Sunday, οι παραγωγοί έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του «007» και δεν είναι άλλος από την Lashana Lynch. Πηγή του άρθρου αποκάλυψε πως στη νέα ταινία, ο χαρακτήρας της Lynch έχει ως αποστολή να βρει τα ίχνη του χαρακτήρα του Craig και να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

«Υπάρχει μια σημαντική σκηνή στην αρχή της ταινίας όπου ο Μ [τον οποίο υποδύεται ο Ralph Fiennes] λέει “έλα μέσα 007” και εμφανίζεται η Lashana, η οποία είναι μαύρη, όμορφη και γυναίκα» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του άρθρου, συμπληρώνοντας πως η σκηνή θα αφήσει άφωνους τους θεατές.

«Ο Bond είναι ακόμα ο Bond, αλλά ως 007 έχει αντικατασταθεί από αυτή την πανέμορφη γυναίκα» εξήγησε η πηγή. Το άρθρο εκτιμά πως ο χαρακτήρας του Craig θα επιχειρήσει να αποπλανήσει την αντικαταστάτριά του στον ρόλου του «007», όμως αυτή θα αντισταθεί.

Στην ταινία θα εμφανιστεί και ένα άλλο γνώριμο πρόσωπο από τα παλιά, ο Blofeld, τον οποίο ενσάρκωσε ο Christoph Waltz στο «Spectre» του 2015. Ο ηθοποιός εθεάθη στο σετ γυρισμάτων των Pinewood Studios στο Λονδίνο και φέρεται να είπε σε έναν επισκέπτη: «Δεν με είδες, δεν είμαι εδώ», θέλοντας να κρατήσει την εμφάνισή του στην ταινία κρυφή.

BEI/Shutterstock / Matt Baron

Παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του Waltz στην ταινία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ο παραγωγός Baz Bamigboye δήλωσε στην Daily Mail πως «υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί μεταξύ του Bond και του Blofeld», συμπληρώνοντας στον δημοσιογράφο με μια δόση χιούμορ: «Εάν πω κάτι παραπάνω, θα πρέπει να σε σκοτώσω».