Βρέθηκαν σεναριογράφοι για την live-action ταινία «Barbie» με την Margot Robbie

greta-gerwig-noah-baumbach Chelsea Lauren
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Greta Gerwig και ο Noah Baumbach ανέλαβαν να γράψουν το σενάριο για την επερχόμενη ταινία με την ηρωίδα της Mattel.

Μετά από πολλά χρόνια σχεδιασμού, αλλαγών και καθυστερήσεων, η live-action ταινία της «Barbie» αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η Margot Robbie θα ενσαρκώσει τον ομώνυμο χαρακτήρα, ενώ οι παραγωγοί πλέον έχουν συμφωνήσει με την Greta Gerwig και τον επί χρόνια συνεργάτη και σύζυγο της Noah Baumbach για την συγγραφή του σεναρίου.

Η σκηνοθέτης του «Lady Bird» φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για την σκηνοθεσία της ταινίας, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους κύκλους των σινεφίλ, καθώς το ζευγάρι έχει βάλει την υπογραφή του σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως τα «Mistress America» και «Frances Ha».

Shutterstock / Tinseltown

Η Margot Robbie συμφώνησε να ενσαρκώσει την Barbie στην πρώτη της live-action περιπέτεια στην μεγάλη οθόνη τον Ιανουάριο.

Η παραγωγή της live-action ταινίας βασισμένης στην φιγούρα της Mattel έχει περάσει από πολλά κύματα. Αρχικά οι παραγωγοί είχαν στραφεί στην Amy Schumer για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην συνέχεια εξέτασαν την περίπτωση της Anne Hathaway, προτού καταλήξουν στην Robbie τον περασμένο Ιανουάριο.

Επόμενη ταινία της Gerwig είναι η πολυαναμενόμενη νέα κινηματογραφική μεταφορά του «Μικρές κυρίες» με τις Emma Watson, Florence Pugh και Saoirse Ronan στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο Baumback έχει γυρίσει ένα οικογενειακό δράμα με τους Scarlett Johansson, Laura Dern και Adam Driver για λογαριασμό του Netflix.