Αρνείται πεισματικά ο Leonardo DiCaprio να απαντήσει για τον θάνατό του στον «Τιτανικό»

titanic
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Άκαρπες οι επίμονες προσπάθειες του Brad Pitt και της Margot Robbie να πείσουν τον DiCaprio να δώσει μια απάντηση στο καυτό ερώτημα.

Ένα από τα πολυσυζητημένα ερωτήματα σχετικά με τον «Τιτανικό» του James Cameron είναι κατά πόσο ο χαρακτήρας του Leonardo DiCaprio θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον θάνατο στο φινάλε της ταινίας. Παρά το γεγονός ότι ο Cameron αλλά και η συμπρωταγωνίστρια του Kate Winslet έχουν δώσει την δική τους ερμηνεία, ο DiCaprio αποφεύγει να απαντήσει.

Πρόσφατα ο Οσκαρικός ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο MTV News, μαζί με τον Brad Pitt και την Robbie Margot στα πλαίσια προώθησης της νέας τους ταινίας «Κάποτε στο Χόλυγουντ». Εκεί ο δημοσιογράφος του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον DiCaprio εάν ο Jack Dawson χώραγε πάνω στην πόρτα του Τιτανικού, μαζί με τον Rose DeWitt-Bukater.

Reuters

Ο DiCaprio τότε σταύρωσε τα χέρια του, κοίταξε προς το έδαφος και μια δόση σαρκασμού απάντησε «ουδέν σχόλιον», προτού τον πιάσουν τα γέλια μαζί με τον δημοσιογράφο. Στο άκουσμα της σχετικής ερώτησης, ο Pitt σχολίασε πως «θα πάει να δει» την ταινία, ενώ η Robbie εκτίμησε πως ο θάνατος του DiCaprio στην ταινία του Cameron αποτελεί «το μεγαλύτερό επίμαχο θέμα στον σύγχρονο κινηματογράφο».

Συνεχίζοντας, ο Pitt έσκυψε προς τον DiCaprio και τον ρώτησε εάν νομίζει πως θα μπορούσε να χωρέσει πάνω στην πόρτα με την Winslet, ενώ η Robbie απαίτησε να μάθει εάν ο DiCaprio είχε ζητήσει να μικρύνει η πόρτα ώστε να γίνει πιο «πιστευτή» η απόφαση του Dawson να πεθάνει. Ο DICaprio πάντως παρέμεινε ανένδοτος και παρά τα γέλια του αρνήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των συμπρωταγωνιστών του.