«Top Gun: Maverick»: Ξανά στους αιθέρες ο Tom Cruise

top-gun-maverick
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας όπου συμμετέχουν οι Val Kilmer, Ed Harris και Miles Teller.

Μετά από 33 χρόνια, ο Tom Cruise επιστρέφει στον ρόλο του Pete «Maverick», Mitchell, και το πιλοτήριο υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών για το πολυαναμενόμενο σίκουελ «Top Gun: Maverick» που σκηνοθέτησε ο Joseph Kosinski. Με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί τον Μάιο και την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της τον Ιούλιο του 2020, οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ.

Το τρέιλερ παρουσιάστηκε στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο από τον ίδιο τον Cruise, ο οποίος έκανε μια εμφάνιση έκπληξη επειδή ένιωθε πως είχε «την ευθύνη» να το παραδώσει ο ίδιος στους οπαδούς της ταινίας. Στο σίκουελ ο Maverick είναι πλέον εκπαιδευτής πιλότων, όμως αρχίζει να νιώθει σαν «δεινόσαυρος» και βλέπει τα drone ως απειλή. Όπως θα περίμενε κανείς, ο Cruise φορά το κλασικό μπουφάν και γυαλιά ηλίου, ενώ παραμένει επαναστατικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Πέραν του Cruise επιστρέφει και ο Val Kilmer στον ρόλο του αντίζηλου του Tom «Iceman», Kazansky, ενώ ο Miles Teller ενσαρκώνει τον γιο του Nick «Goose», Bradshaw, του επιστήθιου φίλου του Maverick ο οποίος σκοτώθηκε στην πρώτη ταινία. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Ed Harris, Glen Powell, Lewis Pullman και Jon Hamm, μεταξύ άλλων.