H Sandra Bullock υιοθέτησε σκύλο από καταφύγιο ζώων

sandra-bullock David Fisher
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ και ο σύντροφος της απέκτησαν ένα χαριτωμένο πουντλ δύο ετών.

Την περασμένη χρονιά η Sandra Bullock έμεινε συντετριμμένη όταν έχασε τον πατέρα της, John W. Bullock, αλλά και τα δύο πολυαγαπημένα της σκυλιά, την Poppy και την Ruby μέσα σε λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Us Weekly, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υιοθέτησε ένα κουτάβι από ένα καταφύγιο ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει πως η Bullock και ο σύντροφος της, Ryan Randall, απέκτησαν ένα πουντλ δύο ετών από ένα καταφύγιο ζώων στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια πήγαν σε ένα κατάστημα με είδη σκύλων, για να αγοράσουν την κατάλληλη τροφή. Πηγή του περιοδικού σχολίασε πως η ηθοποιός ήταν «πολύ ευγενική και προσγειωμένη».

Η Bullock αποκάλυψε τον χαμό των σκύλων σε εκδήλωση του περιοδικού Elle για τις γυναίκες του Χόλυγουντ, όπου παρουσίασε την συμπρωταγωνίστρια της στο «Συμμορία των οχτώ», Sarah Paulson.

Elle Magazine / Michael Kovac

«Θα έγραφα έναν ωραίο λόγο για όλα τα πράγματα που μου αρέσουν στην Sarah Paulson, όμως οι περασμένες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Πέθανε ο πατέρας μου και τα δύο μου σκυλιά. Ανοίγεις την τηλεόραση ή τον υπολογιστή και υπάρχουν ατέλειωτες τραγωδίες και φαίνεται τώρα πιο πολύ από ποτέ πως εάν είσαι γυναίκα πρέπει επίσης να μάχεσαι» δήλωσε η Bullock, αναφερόμενη στα κινήματα #MeToo και Time’s Up. «Οπότε, δεν νιώθω ωραία και αποφάσισα απόψε να μιλήσω για τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στη Sarah» συμπλήρωσε με χιουμοριστική διάθεση η ηθοποιός.