Daniel Radcliffe: «Θα ήμουν γελοίος Τζέιμς Μποντ»

daniel-radcliffe Manuel Lopez
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Πολύς κόσμος μου λέει πως θα έπρεπε να είμαι ο Τζέιμς Μποντ και εγώ τους απαντώ πως κάνουν λάθος» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Daniel Craig πρωταγωνιστεί στην 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ και όπως όλα δείχνουν, θα είναι η τελευταία φορά που θα ενσαρκώσει τον θρυλικό «007». Στην ταινία μπορεί να έχει αποκαλυφθεί πως η Lashana Lynch παίζει το ρόλο της αντικαταστάτριας του Μποντ ως πράκτορας «007», όμως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα διαδεχτεί τον Craig στον ρόλο στις επόμενες ταινίες.

Στα πολλά ονόματα που έχουν αναφερθεί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ συγκαταλέγεται τελευταία και αυτό του Daniel Radcliffe, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις ταινίες Χάρι Πότερ. Ο βρετανός ηθοποιός πρόσφατα ρωτήθηκε για τις σχετικές φήμες και απάντησε λέγοντας πως θεωρεί τον εαυτό του «γελοία» επιλογή για τον ρόλο.

«Επειδή έχω αγγλική προφορά, πηγαίνω στην Αμερική και πολύς κόσμος σκέφτεται και λέει πως θα έπρεπε να είμαι ο Τζέιμς Μποντ και εγώ τους λέω πως κάνουν λάθος» σχολίασε ο Radcliffe στο BBC. Παρά το γεγονός ότι ο Radcliffe δεν πιστεύει πως θα του προσφερθεί ο εμβληματικός ρόλος, είχε την ευκαιρία να παίξει έναν χαρακτήρα εμπνευσμένο από τον «007» στην νέα ταινία «Playmobil», τον Rex Dasher.

REX/Shutterstock / Stephen Lovekin

«Είναι ένας πάρα, πάρα πολύ χαζός και αστείος χαρακτήρας. Έχει υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό του και ανήξερος. Η ταινία έχει να κάνει με ένα νεαρό κορίτσι και τον αδερφό της που ανιμετωπίζουν ένα τραυματικό και συναρπαστικό γεγονός στην αρχή, το οποίο μετά θεραπεύεται από την τρελή περιπέτεια τους καθώς χάνονται στο φανταστικό σύμπαν των Playmobil» δήλωσε ο 29χρονος ηθοποιός.