Ο Eddie Murphy σχεδιάζει come-back στην stand-up κωμωδία μέσω Netflix

eddie-murphy Brian To
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο κωμικός ηθοποιός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γίγαντα του streaming για μια νέα σειρά εκπομπών.

Προτού γίνει τεράστιος κινηματογραφικός αστέρας, ο Eddie Murphy ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της stand-up κωμωδίας στην Αμερική, μαζί με τον Richard Pryor και τον George Carlin. Σύμφωνα με άρθρο του ΤΜΖ, o Murphy βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Netflix για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο stand-up.

Το άρθρο αποκαλύπτει πως το Netflix έχει κάνει πρόταση 70 εκατομμυρίων δολαρίων στον κωμικό ηθοποιό για την παραγωγή ορισμένων special εκπομπών. Αξίζει να σημειωθεί πως το Netflix είχε πληρώσει 60 εκατομμύρια στον Dave Chappelle για τρεις εκπομπές το 2017 και 40 εκατομμύρια στον Chris Rock το 2016 για δύο εκπομπές.

Δύο από τις stand-up ερμηνείες του Murphy – το «Delirious» του 1983 και το «Raw» του 1987 – είχαν σπάσει τα ταμεία όταν κυκλοφόρησαν, οπότε δεν εκπλήσσει η προθυμία του Netflix να έρθει συμφωνία με τον κωμικό.

Netflix

O Eddie Murphy επιβεβαίωσε τα σχέδια του για μια επιστροφή στο stand-up, όταν εμφανίστηκε στην νέα εκπομπή του Jerry Seinfeld για το Netflix.

Ο Murphy πάντως πήρε μια πρώτη γεύση από το Netflix με την εμφάνιση του στην εκπομπή «Comedians in Cars Getting Coffee» του Jerry Seinfeld. Εκεί ο Murphy τονίζει πως θα επιστρέψει στην stand-up κωμωδία, λέγοντας πως «όλα πρέπει να είναι σωστά, πρέπει να ανέβεις εκεί πάνω [στην σκηνή] και να αρχίσεις να το δουλεύεις».