Η Shannen Doherty στο ειδικό αφιέρωμα του «Riverdale» στον Luke Perry

shannen-doherty
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η αμερικανίδα ηθοποιός συμφώνησε να παίξει έναν «σημαντικό και εξαιρετικά συγκινητικό» ρόλο στο επεισόδιο-αφιέρωμα της σειράς του CW.

Ο ξαφνικός θάνατος του Luke Perry τον περασμένο Μάρτιο σκόρπισε τεράστια θλίψη στον χώρο του θεάματος, με πολλούς συνάδελφους, φίλους και συγγενείς του ηθοποιού να αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Τα τελευταία χρόνια ο Perry εμφανιζόταν στην σειρά «Riverdale» του CW και ο θάνατος του αναπόφευκτα άφησε το στίγμα του την σειρά.

Οι παραγωγοί του Riverdale είχαν ανακοινώσει πως θα ετοιμάσουν ένα ειδικό επεισόδιο αφιερωμένο στον Perry, το οποίο θα προβληθεί στην τέταρτη σεζόν της σειράς το φθινόπωρο. Σύμφωνα με μια πάνελ συζήτηση στο πρόσφατο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, η Shannen Doherty πρόκειται να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο σε έναν «σημαντικό και εξαιρετικά συγκινητικό ρόλο».

Ο παραγωγός του «Riverdale» Robert Aquirre-Sacasa εξήγησε πως ο Perry ήθελε την Doherty να εμφανιστεί στην σειρά «από την πρώτη σεζόν» της σειράς και πως η συμμετοχή της ηθοποιού είχε αποφασιστεί «αρκετό καιρό» πριν τον θάνατο. Η Doherty φέρεται να συμφώνησε να εμφανιστεί αμέσως, αφού διάβασε το σενάριο, ενώ αργότερα η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Πέραν όμως του «Riverdale», η Doherty εμφανίζεται στο νέο reboot του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» μαζί με τους Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling. Η νέα σειρά που τιτλοφορείται «BH90210» και θα κάνει την πρεμιέρα της τον Αύγουστο αφηγείται την ιστορία των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς καθώς επιχειρούν ένα τηλεοπτικό come-back και έχει μια έντονη αυτοσαρκαστική διάθεση.