Οι Joaquin Phoenix και Rooney Mara αρραβωνιάστηκαν

rooney-mara-Joaquin-phoenix Camilla Morandi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο 44χρονος αστέρας του Χόλυγουντ επιβεβαίωσε την είδηση και αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είπε το «ναι».

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara φέρονται να αρραβωνιάστηκαν, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα του Τύπου. Η σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησε πριν από τρία περίπου χρόνια και έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση τους ως ζευγάρι στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών πριν από δύο χρόνια.

Το περιοδικό Us Weekly αποκάλυψε πως ο 44χρονος Phoenix επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την 34χρονη Mara. Οι πρώτες φήμες για αρραβώνα των δύο ηθοποιών κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο, όταν η Mara φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Οι δύο ηθοποιοί έχουν διατηρήσει χαμηλό προφίλ γενικότερα, όμως πρόσφατα διαδήλωσαν μαζί για τα δικαιώματα των ζώων.

Phoenix και Rooney συμπρωταγωνίστησαν πρόσφατα στο «Μαρία Μαγδαληνή».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Δικός της» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Spike Jonze το 2013, όμως άρχισαν να βγαίνουν μετά τα γυρίσματα της «Μαρίας Μαγδαληνής» του Garth Davis, προτού επισημοποιήσουν την σχέση τους στις Κάννες το 2017. Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί στην τελετή λήξης του φεστιβάλ, όπου ο Phoenix είχε τιμηθεί με το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στο «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» της Lynne Ramsay.