Eva Longoria: «Η μητρότητα άλλαξε όλα τα ένστικτά μου»

eva-longoria Matt Baron
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ συνειδητοποίησε πόσο άλλαξε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Η Ντόρα και η Πόλη του Χρυσού» με τον Michael Peña.

Η Eva Longoria έγινε μητέρα πέρσι τον Ιούνιο, όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον Santiago Enrique, με τον σύζυγο της José Bastón. Σε μια νέα συνέντευξη με το Extra, η  σταρ του Χόλυγουντ αποκάλυψε ότι κατάλαβε πόσο την άλλαξε η μητρότητα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της live-action ταινίας «Η Ντόρα και η Πόλη του Χρυσού», όπου υποδύεται την μητέρα του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα.

«Άλλαξε όλα τα ένστικτα μου, η ηθική πυξίδα μου αποσυντονίστηκε εντελώς» δήλωσε η Longoria, συμπληρώνοντας πως πλέον έβλεπε τον κόσμο διαφορετικά. «Υπήρχε μια σκηνή όπου ο Michael Peña [ο οποίος ενσαρκώνει τον πατέρα της Ντόρας] και εγώ στεκόμασταν εκεί και η Ντόρα η τρέχει μέσα σε έναν ναό που καταρρέει και ο Michael και εγώ αναφωνήσαμε “όχι, όχι, όχι, δεν θα αφήναμε ποτέ το παιδί μας να τρέξει μέσα σε έναν ναό που καταρρέει – είναι επικίνδυνο”».

Στην συνέχεια η 44χρονη ηθοποιός σχολίασε πώς σε αντίθεση με τον χαρακτήρα της, «όλα τα ένστικτα» μέσα της έλεγαν πως πρέπει να φροντίσει ώστε το παιδί της να είναι ασφαλές και μην τρέχει μέσα στην ζούγκλα. «Αυτή είναι όμως η Ντόρα» συμπλήρωσε η χολιγουντιανή σταρ.