Janelle Monáe αντί Julia Roberts στον δεύτερο κύκλο του «Homecoming»

Janelle-monae
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις ερμηνείες της στο «Moonlight» και το «Αφανείς ηρωίδες» το 2016.

Η Janelle Monáe φαίνεται πως θα διαδεχτεί την Julia Roberts στον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Homecoming», καθώς άρθρο του Variety αναφέρει πως η 33χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του Amazon.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο χαρακτήρας της Monáe είναι μια επίμονη γυναίκα που βρίσκεται να πλέει μέσα ένα κανό, έχοντας χάσει την μνήμη της. Ο νέος χαρακτήρας θα αντικαταστήσει αυτόν της Roberts, καθώς όπως έχουν εξηγήσει οι παραγωγοί, η ιστορία της ολοκληρώθηκε με τον πρώτο κύκλο της σειράς.

REX/Shutterstock / Jim Smeal

H Janelle Monáe κυκλοφόρησε τον τρίτο δίσκο της με τίτλο «Dirty Computer» τον Απρίλιο του 2018, το οποίο ήταν υποψήφιο για το άλμπουμ της χρονιάς στα βραβεία Grammy.

Η νέα πρωταγωνίστρια του «Homecoming» έγινε γνωστή αρχικά μέσω της μουσικής και έχει βρεθεί υποψήφια για οχτώ βραβεία Grammy, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μεταπηδήσει με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

Έχοντας ήδη παίξει σε βραβευμένες παραγωγές όπως το «Moonlight» και το «Αφανείς ηρωίδες», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θεωρείται ένα από ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο και πρόκειται να εμφανιστεί στο ριμέικ του «Λαίδη και ο αλήτης» και στην βιογραφική ταινία για την πολιτική ακτιβίστρια Harriet Tubman που σκηνοθετεί η Kasi Lemmons.