Ο Wesley Snipes εγκρίνει τον νέο «Blade»

wesley-snipes Charles Sykes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Disney ανακοίνωσε πως ο Οσκαρικός Mahershala Ali θα ενσαρκώσει τον κλασικό ήρωα της Marvel στις νέες ταινίες.

Η Marvel οφείλει πολλά στον Wesley Snipes, καθώς είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία τον υπερφυσικό κυνηγό βρικολάκων Blade σε μια τριλογία ταινιών που αποτέλεσαν οδηγό για το κινηματογραφικό franchise. Για πολλά χρόνια ο Snipes άφηνε να εννοηθεί πως είναι ανοιχτός για μια επιστροφή στον ρόλο, όμως η Marvel αποφάσισε να εστιάσει σε άλλους ήρωες.

Πρόσφατα η Disney ανακοίνωσε τα επόμενα σχέδια της για το πετυχημένο franchise ταινιών με τους ήρωες της Marvel και ανάμεσα σε αυτά είναι μια νέα περιπέτεια με τον Blade. Παράλληλα έγινε γνωστό πως ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Mahershala Ali θα είναι τελικά αυτός που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αντί του Snipes.

Σε μια δήλωση του στο ComicBook.com, ο Snipes σχολίασε πως «όλοι έχουν χάσει το μυαλό τους» με την είδηση, όμως συνέστησε «να χαλαρώσουν». Ο Αμερικάνος ηθοποιός ομολόγησε πως έμεινε έκπληκτος με την εξέλιξη, αλλά παράλληλα τόνισε πως «όλα είναι καλά» και ότι ανυπομονεί να δει την ερμηνεία του Ali στον ρόλο και ευχήθηκε να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον.

Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες σχετικά με το reboot του χαρακτήρα, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην «τέταρτη φάση» του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, τα επόμενα χρόνια θα κυκλοφορήσουν στην μεγάλη οθόνη οι ταινίες «Μαύρη Χήρα», «The Eternals», «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και «Thor: Love and Thunder», ενώ μέσω της πλατφόρμας streaming Disney+ οι ταινίες «The Falcon and the Winter Soldier», «WandaVision», «Loki», «What If…?» και «Hawkeye».