Απολύθηκε η Faye Dunaway από παράσταση του Μπρόντγουεϊ λόγω βίαιης συμπεριφοράς

faye-dunaway Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φέρεται να χαστούκισε και να επιτέθηκε λεκτικά σε μέλη του προσωπικού του θεάτρου.

Η Faye Dunaway απολύθηκε από την επερχόμενη παραγωγή της παράστασης «Tea at Five», επειδή δημιούργησε ένα «εχθρικό και επικίνδυνο» κλίμα για το προσωπικό του θεάτρου. Σύμφωνα με άρθρο του το Page Six η Dunaway θα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση βασισμένη στην ζωή της Katharine Hepburn τον Οκτώβριο, όμως η συμπεριφορά της ηθοποιού ανάγκασε τους παραγωγούς να λύσουν την συνεργασία μαζί της.

Όπως αναφέρει το άρθρο, η δοκιμαστική παράσταση της 10ης Ιουλίου στην Βοστόνη ακυρώθηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της, καθώς η βραβευμένη με Όσκαρ Dunaway φέρεται να «χαστούκισε και πέταξε αντικείμενα» σε μέλη του συνεργείου που προσπαθούσαν να της φορέσουν την περούκα της. Στην συνέχεια η 78χρονη ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στα μέλη του συνεργείου.

Παράλληλα το άρθρο αναφέρει πως η Dunaway «αργούσε συχνά» να εμφανιστεί στις πρόβες, ενώ είχε ορισμένες εξεζητημένες απαιτήσεις από τους συνεργάτες της, όπως τον να μην φορούν λευκά ρούχα στις πρόβες γιατί «της αποσπούσαν την προσοχή». Το άρθρο συμπληρώνει πως η ηθοποιός «φέρεται να πέταγε καθρέπτες, χτένες και κουτιά με τσιμπιδάκια στο προσωπικό».

EPA-EFE/Shutterstock / Felipe Trueba

Σε ανακοίνωση τους οι παραγωγοί Scott Beck και Ben Feldman δήλωσαν πως «τερμάτισαν την σχέση τους» με την Faye Dunaway» και πως σχεδιάζουν να παρουσιάσουν την παράσταση στο Γουέστ Εντ στις αρχές της επόμενης χρονιάς με μια νέα ηθοποιό στον ρόλο της Katharine Hepburn.