Η Jennifer Lawrence τα βάζει με την μαφία

Jennifer-lawrence Thibault Camus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Paolo Sorrentino βασισμένη σε πραγματική ιστορία της Arlyne Brickman.

Η Jennifer Lawrence θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Mob Girl» του βραβευμένου με Όσκαρ Paolo Sorrentino, η οποία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία της Arlyne Brickman, συζύγου ενός αρχηγικού στελέχους της μαφίας που έγινε πληροφοριοδότρια της αστυνομίας. Η δραματική ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο που έγραψε η Terasa Carpenter και το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Pulitzer.

Όπως εξιστορεί το βιβλίο, μεγαλώνοντας η Brickman είχε συνάψει σχέσεις με πολλά μέλη της μαφίας και τελικά έγινε η ίδια μέλος, προτού γίνει πληροφοριοδότρια των αρχών και βοηθήσει την αστυνομία να εξαρθρώσει την διαβόητη οικογένεια Colombo. Σύμφωνα με τον Brad Weston, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του ανεξάρτητου στούντιο Makeready, η γυναικεία ματιά της ιστορίας προσφέρει μια «φρέσκια και συναρπαστική προοπτική» στην αφήγηση μιας κλασικής υπόθεσης.

Shutterstock / Rob Latour

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η Jennifer Lawrence θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

«Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια πιο τέλεια ομάδα εξαιρετικών κινηματογραφιστών, με την Jennifer να πρωταγωνιστεί σε έναν θριαμβευτικό ρόλο με τον Paolo επικεφαλής, για να ζωντανέψουμε την δύναμη και την μοναδική προοπτική της Arlyne στην οθόνη» τόνισε ο Weston.