Πρώτη «νίκη» του Johnny Depp στην δικαστική διαμάχη με την Amber Heard

Johnny-depp-amber-heard Andrea Raffin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης του χολιγουντιανού αστέρα θα εκδικαστεί τελικά στην πολιτεία της Βιρτζίνια.

Ο Johnny Depp κέρδισε τον «πρώτο γύρο» στην δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του Amber Heard, καθώς αποφασίστηκε τελικά πως η υπόθεση θα εκδικαστεί τελικά στην πολιτεία της Βιρτζίνια. Η Heard είχε ζητήσει να μεταφερθεί η διαδικασία στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με άρθρο του The Blast, το δικαστήριο που εξέταση την μήνυση του Depp αποφάσισε πως επειδή το επίμαχο άρθρο της Heard δημοσιεύτηκε στην Washington Post, η οποία εκδίδεται στην Βιρτζίνια. Έτσι λοιπόν η υπόθεση θα πρέπει να εκδικαστεί σε εκείνη την πολιτεία.

Πριν από λίγους μήνες ο Depp κατέθεσε μήνυση εναντίον της Heard επειδή σε άρθρο της χαρακτήρισε τον εαυτό της «δημόσιο πρόσωπο που αντιπροσωπεύει την ενδοοικογενειακή κακοποίηση». Παρά το γεγονός ότι δεν κατονομάζει τον Depp, ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως το άρθρο παρουσιάζει την Heard ως θύμα κακοποίησης από τον ίδιο, κάτι το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά.

BFA/REX/Shutterstock

Ο Depp μάλιστα ισχυρίζεται πως δυο διαφορετικοί αστυνομικοί έχουν διαψεύσει τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό, αλλά και ότι ο ίδιος είχε πέσει θύμα της «άστατης» συμπεριφοράς της Heard. Στην μήνυση του ο 56χρονος ηθοποιός αξιώνει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.