Η Jennifer Lopez σχεδιάζει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της

Jennifer-lopez Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για την σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας «The Godmother».

Έχοντας αφήσει το στίγμα της στην μουσική, η Jennifer Lopez έχει κάνει πολλά βήματα στον χώρο του κινηματογράφου και ο επόμενος πρωταγωνιστικός ρόλος της θα είναι στην ταινία «The Godmother», με θέμα την ζωή της Κολομβιανής μεγαλεμπόρου ναρκωτικών Griselda Blanco. Σύμφωνα όμως με άρθρο του Hollywood Reporter, η 50χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός σκέφτεται να κάνει το ντεμπούτο της πίσω από την κάμερα, από την καρέκλα του σκηνοθέτη.

«Πάντα με γοήτευε η ιστορία της Griselda Blanco και άρπαξα την ευκαιρία να την ενσαρκώσω επί της οθόνης. Είναι όλα όσα ψάχνουμε στην αφήγηση και δυναμικούς χαρακτήρες – διαβόητη, φιλόδοξη, πανούργα και ψυχρή» δήλωσε η Lopez. Τον ρόλο της Blanco είχε ερμηνεύσει πρόσφατα η Catherine Zeta-Jones στην βιογραφική ταινία «Cocaine Godmother» για το Lifetime.

Η «καριέρα» της Blanco στον υπόκοσμο του Μαϊάμι ξεκίνησε την δεκαετία του 1980 και κράτησε περίπου 20 χρόνια, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Στην Κολομβιανή έμπορο κοκαΐνης που δημιούργησε μια δική της αυτοκρατορία με βίαια μέσα αποδίδονται περίπου 200 φόνοι, ενώ τα μηνιαία έσοδα της από το δίκτυο διανομής ναρκωτικών που εξαπλωνόταν σε όλες τις ΗΠΑ υπολογίζονταν σε 80 εκατομμύρια δολάρια.

Invision/AP

Το 1985 συνελήφθη και παρά την καταδίκη της, συνέχισε να διευθύνει το καρτέλ της μέσα από την φυλακή. Μετά την αποφυλάκιση της το 2004, η Blanco απελάθηκε στην Κολομβία και οχτώ χρόνια αργότερα δολοφονήθηκε στο Μεντεγίν, στην ηλικία των 69 ετών.