«Game Of Thrones»: Δεν πρόκειται να γίνει ριμέικ του τελευταίου κύκλου

game-of-thrones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Δεν είναι κάτι που σκεφτήκαμε ποτέ σοβαρά, δεν μπορώ να φανταστώ άλλο δίκτυο που θα το έκανε» σχολίασε το αφεντικό του HBO.

Το «Game Of Thrones» ολοκληρώθηκε πρόσφατα με τον όγδοο κύκλο και η σειρά αντιμετώπισε μια σειρά προβλημάτων, αλλά και την απογοήτευση μιας μερίδας φανατικών οπαδών της. Παρά το γεγονός ότι το φινάλε έσπασε ξανά ρεκόρ τηλεθέασης, πολλοί είχαν ενστάσεις με την εξέλιξη της πλοκής, σε βαθμό που ζήτησαν να γίνει ένα ριμέικ των επεισοδίων μέσω μιας καμπάνιας που έχουν υπογράψει περίπου 1,7 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Το ΗΒΟ έχει αποφύγει να σχολιάσει επίσημα το αίτημα των οπαδών της σειράς, όμως ο διευθυντής προγραμματισμού του τηλεοπτικού δικτύου Casey Bloys τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Bloys ρωτήθηκε για τις αρνητικές κριτικές και κατά πόσο το HBO είχε συμμετοχή στο σενάριο και την παραγωγή.

HBO

Ο Bloys ξεκαθάρισε πως «ο ρυθμός ανάμεσα στους παραγωγούς και το δίκτυο» επέτρεψε στο HBO να έχει μικρότερη συμμετοχή στον σχεδιασμό του τελευταίου κύκλου, ενώ σημείωσε πως οι δημοφιλείς εκπομπές τείνουν να δέχονται υπερβολική κριτική. Κάτι αντίστοιχο είχε δηλώσει και η Sophie Turner για την «αγενή» αντίδραση των φανατικών της σειράς για τον όγδοο κύκλο.

«Υπάρχουν ελάχιστα μειονεκτήματα όταν έχεις μια εξαιρετικά δημοφιλή σειρά. Ένα από αυτά που σκέφτομαι είναι πως όταν προσπαθείς να την ολοκληρώσεις, πολύς κόσμος έχει άποψη. Η καμπάνια δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος για τη σειρά, αλλά δεν ήταν κάτι που σκεφτήκαμε ποτέ σοβαρά. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο δίκτυο που θα το έκανε» υπογράμμισε ο Bloys.