Ο Ρόκι θα επιστρέψει, μακριά από τα ρινγκ

rocky
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Sylvester Stallone αποκάλυψε πως σχεδιάζει μια νέα ταινία που θα έχει ένα άκρως επίκαιρο μήνυμα.

Αν και ο Rocky Balboa κρέμασε τα γάντια του και παρέδωσε την σκυτάλη στον Adonis Creed, ο εμβληματικός χαρακτήρας του Sylvester Stallone αναμένεται να επιστρέψει σε μια έβδομη ταινία. Η αποκάλυψη για την επιστροφή του Rocky έγινε από τον ίδιο τον Stallone, μέσω δηλώσεων του στο Variety.

«Υπάρχει μια καλή ευκαιρία πως ο Rocky θα επιστρέψει ξανά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 73χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της ταινίας, ο Stallone απάντησε πως «o Rocky συναντά έναν οργισμένο νεαρό που δεν μπορεί να φύγει από αυτή την χώρα, την οποία επισκέφτηκε για να δει την αδερφή του».

«Αφού τον αποδεχτεί στην ζωή του, ξεκινούν απίστευτες περιπέτειες και καταλήγουν νότια των συνόρων. Είναι πάρα, πάρα πολύ επίκαιρο» συμπλήρωσε ο Stallone, εξηγώντας πως το μείζον θέμα της μετανάστευσης στην Αμερική θα αποτελεί κεντρική θεματική της ταινίας.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Variety ο παραγωγός Irwin Winkler, σημειώνοντας παράλληλα πως έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τον Stallone και ότι ανυπομονεί να γυριστεί η ταινία.

Η τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Rocky ήταν το «Rocky Balboa» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Stallone το 2006, ενώ στην συνέχεια ο χαρακτήρας εμφανίστηκε στα δύο spin-off με τον Creed, το 2015 και το 2018.