Πώς η μητρότητα άλλαξε την Eva Longoria;

eva-longoria Rob Latour
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Είμαι ευλογημένη που έχω μια εκπληκτική οικογένεια που δείχνει τον δρόμο, ελπίζω να ακολουθήσει σε αυτά τα βήματα».

Η Eva Longoria πρόσφατα έγινε μητέρα για πρώτη φορά και έχει μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή της εξηγώντας πως πλέον τα βλέπει «όλα διαφορετικά». Σε νέα συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο της live-action ταινίας «Η Ντόρα και η Πόλη του Χρυσού», η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε πως η μητρότητα ενίσχυσε το αίσθημα ακτιβισμού και φιλανθρωπίας, κάνοντάς την να θέλει να διαμορφώσει έναν καλύτερο κόσμο.

«Το εκπληκτικό πράγμα για τη μητρότητα σε μένα, μέχρι στιγμής, ήταν το πώς ενέτεινε τον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία μου», εξήγησε η χολιγουντιανή σταρ, συμπληρώνοντας πως πλέον νιώθει ότι πρέπει να δημιουργήσει έναν «καλύτερο κόσμο» για τον γιο της.

«Έχει πραγματικά μεγάλη σημασία για μένα και δε νομίζω πως έχει να κάνει με το να λέω στον Santi τι πρέπει να κάνει, αλλά να του δείχνω με το παράδειγμά μου. Είμαι ευλογημένη που έχω μια εκπληκτική οικογένεια να μου δείχνει τον δρόμο. Ελπίζω να ακολουθήσει σε αυτά τα βήματα» εξήγησε στη συνέχεια η 44χρονη ηθοποιός.

FilmMagic / Paul Archuleta

Η Eva Longoria και ο José Antonio Baston παντρεύτηκαν το 2016.

Παράλληλα η Longoria σχολίασε πόσο «σουρεαλιστικό» είναι το πέρασμα του χρόνου, καθώς ο γιος που απέκτησε με τον José Antonio Baston πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. «οι μέρες είναι μεγάλες, αλλά τα χρόνια περνάνε γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.