Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την «βίαιη συμπεριφορά» της Amber Heard

Johnny-depp-amber-heard Jim Smeal
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Υπάλληλος του Johnny Depp περιγράφει στην κατάθεση της πως αναγκάστηκε το 2015 να χωρίσει το ζευγάρι όταν ξέφυγε ένας καυγάς.

Η κόντρα μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard θα λυθεί στα δικαστήρια, καθώς ο χολιγουντιανός αστέρας πρόσφατα κατάφερε να πείσει τα δικαστήρια να εκδικαστεί η υπόθεση τους στην Βιρτζίνια.

Στην μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον της πρώην συζύγου του με την οποία αξιώνει 50 εκατομμύρια δολάρια, ο Depp ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την Heard, κάτι το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει υπάλληλος του ηθοποιού. Στην κατάθεση της, η Tara Roberts – η οποία διευθύνει το νησί του Johnny Depp από το 2008 – ισχυρίζεται πως ήταν παρούσα σε ένα βίαιο περιστατικό τον Δεκέμβριο του 2015.

«Αν και δεν μπορούσα να ακούσω τι προκάλεσε τον καυγά, η Amber Heard μάλωνε μαζί του με ολοένα και αυξανόμενη ένταση. Τον έβριζε, τον αποκαλούσε μια διάφορα ονόματα και στη μέση του καυγά την άκουσα να λέει συγκεκριμένα “η καριέρα σου τέλειωσε, κανείς δεν θα σε προσλάβει, είσαι ξοφλημένος, θα πεθάνεις μέσα στην μοναξιά”» αναφέρει η Roberts.

REX/Shutterstock

Σύμφωνα με την υπάλληλο του Depp, ο ηθοποιός της φώναζε να φύγει και να τον αφήσει ήσυχο, ενώ αργότερα τον είδε να του επιτίθεται με μανία. Η Roberts αναγκάστηκε να τους χωρίσει και τότε πρόσεξε πως ο Depp είχε ένα κόψιμο στην μύτη του. Ο ηθοποιός φέρεται να είπε στην Roberts πως η Heard του είχε πετάξει ένα κουτάκι διαλυτικού στο κεφάλι, ενώ η υπάλληλος αργότερα παρατήρησε πως στο σπίτι υπήρχαν διάσπαρτα μπογιές, πινέλα και άλλα σύνεργα ζωγραφικής.