Πρώτο τρέιλερ για τον «Ιρλανδό» του Martin Scorsese

the-irishman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Robert De Niro και Joe Pesci ξανασμίγουν στην μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 25 χρόνια.

Ο Martin Scorsese επιστρέφει σε «γνώριμα νερά» με την νέα του ταινία «Ο Ιρλανδός» και ένα all-star καστ ηθοποιών στο οποίο συμμετέχουν οι Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino, Ray Romano και Bobby Cannavale μεταξύ πολλών άλλων. Μετά από ένα teaser, οι παραγωγοί της βιογραφικής ταινίας έδωσαν στην δημοσιότητα δύο φωτογραφίες και ένα πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ.

Η νέα ταινία του Scorsese αφηγείται την ιστορία του Frank Sheeran, ενός πρώην εκτελεστή της αμερικάνικης μαφίας, γνωστός και ως «Ο Ιρλανδός». Ο Sheeran – τον ρόλο του οποίου ερμηνεύει ο De Niro – είχε εμπλακεί στην μυστηριώδης εξαφάνιση του συνδικαλιστή Jimmy Hoffa το 1975, τον οποίο γνώριζε για πολλά χρόνια.

Σε μια από τις δύο φωτογραφίες, οι παραγωγοί της ταινίας αναφέρουν πως «κάποτε δεν υπήρχε Αμερικάνος που να μην γνώριζε ποιος ήταν ο Jimmy Hoffa», ενώ στην άλλη τονίζουν πως «δύσκολα μπορούσε κανείς να ευχαριστήσει τον Russell Bufalino», τον οποίο ενσαρκώνει ο Pesci. Τελευταία φορά που ο De Niro συνεργάστηκε με τον Pesci ήταν στο «Καζίνο» το 1995, σε σκηνοθεσία του Scorsese.

Η πρεμιέρα του «Ιρλανδού» στο Netflix έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, ενώ η ταινία θα προβληθεί αργότερα και στις κινηματογραφικές αίθουσες ώστε να μπορεί να διαγωνιστεί στα βραβεία Όσκαρ της επόμενης χρονιάς.