Πρώτη ματιά στο επικό «1917» του Sam Mendes

1917
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

George MacKay, Dean-Charles Chapman και Benedict Cumberbatch λαμβάνουν θέσεις μάχης στις τάφρους του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Κυκλοφόρησε το πρώτο καταιγιστικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Sam Mendes, το «1917», η οποία διαδραματίζεται στην κορύφωση του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου. Ο σκηνοθέτης έγραψε το σενάριο μαζί με την Krysty Wilson-Cairns και συγκέντρωσε ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών, στο οποίο συμμετέχουν οι George MacKay, Dean-Charles Chapman, Colin Firth και Benedict Cumberbatch μεταξύ άλλων.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο Βρετανών στρατιωτών, του Schofield (MacKay) και του Blake (Chapman) οι οποίοι έχουν αναλάβει μια παράτολμη αποστολή. Έχοντας ελάχιστο χρόνο στην διάθεση τους, οι δύο στρατιώτες πρέπει να περάσουν σε εχθρικό έδαφος για να παραδώσουν ένα μήνυμα το που θα αποτρέψει μια επίθεση και θα σώσουν εκατοντάδες άλλους στρατιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ο αδερφός του Blake.

Στην ταινία, η οποία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αρχές της ερχόμενης χρονιάς, εμφανίζονται επίσης οι Mark Strong, Andrew Scott και Daniel Mays.