Τι άποψη έχει ο David Schwimmer για ένα reunion με τα «Φιλαράκια» του Central Perk;

david-schwimmer Mario Anzuoni
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο «Ross» μπορεί να θεωρεί ότι η σειρά ολοκληρώθηκε «με έναν τέλειο τρόπο», όμως οι γυναίκες της παρέας αφήνουν ένα παραθυράκι για το μέλλον.

Η σειρά «Τα φιλαράκια» ολοκληρώθηκε πριν από 15 χρόνια, όμως παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής – ειδικά στο Netflix – και το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι φήμες για ένα ενδεχόμενο reunion της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας του Central Perk. Πρόσφατα η Jennifer Aniston σχολίασε πως «όλα είναι ανοιχτά», κάτι το οποίο όμως έχει αποκλείσει η συνδημιουργός της σειράς Marta Kauffman.

Ο David Schwimmer εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή «The Lateish Show with Mo Gilligan» και αναπόφευκτα ρωτήθηκε εάν θα επέστρεφε ποτέ στον ρόλο του Ross. «Όχι» απάντησε ο Αμερικάνος ηθοποιός, εκτιμώντας στην συνέχεια πως «όλοι νιώθουμε πως ολοκληρώθηκε με έναν τέλειο τρόπο».

Warner Bros

Αντίστοιχα διστακτική στο ενδεχόμενο όμως είναι και η Lisa Kudrow, η οποία πέρσι εξέφρασε την άποψη πως ένα reunion θα ήταν «θλιβερό». Σε τηλεοπτική εμφάνιση της τον Ιούνιου του 2018, η «Φοίβη» εξήγησε πως  η σειρά είχε να κάνει με ανθρώπους στα 20 και στα 30 τους, όχι στα 40 ή 50 «και εάν έχουμε τα ίδια προβλήματα, τότε είναι απλά θλιβερό».

Έκτοτε πάντως η Kudrow φαίνεται πως έχει «μαλακώσει» και δεν αποκλείεται κάποιο είδους spin-off, με τις Aniston και Courteney Cox. Σε περίπτωση που υπάρχουν σκέψεις για μια επιστροφή της σειράς και δεν ενδιαφέρονται οι Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry, ένα spin-off με τις τρεις γυναίκες της παρέας θα ήταν μια εναλλακτική πρόταση.