Ο πρίγκιπας Κάρολος συζητά το ενδεχόμενο μιας cameo εμφάνισης στον Τζέιμς Μποντ

prince-charles-daniel-craig
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μετά την βασίλισσα Ελισάβετ, ο Daniel Craig φαίνεται πως θα συνεργαστεί με τον διάδοχο της στον βρετανικό θρόνο.

Το καστ της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ που σκηνοθετεί ο Cary Fukunaga ενδέχεται να αποκτήσει μια βασιλική αίγλη, καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο μιας cameo συμμετοχής. Ο Βρετανός πρίγκιπας πρόσφατα μάλιστα είχε επισκεφτεί το σετ των γυρισμάτων της ταινίας, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την νέα περιπέτεια του Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με άρθρο της βρετανικής Sun, οι συζητήσεις μεταξύ του Κάρολου και των παραγωγών της ταινίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σε καλό κλίμα. Άλλωστε οι παραγωγοί του «007» συνεργάστηκαν με την βασίλισσα Ελισάβετ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Danny Boyle.

«Τους άρεσε ο ντόρος που έγινε με την εμφάνιση της Βασίλισσας δίπλα στον Daniel Craig και πιστεύουν ότι ο Κάρολος μπορεί να το ξεπεράσει. Είναι η επιτομή της βρετανικότητας, τέλειος για έναν cameo ρόλο και οι οπαδοί του Μποντ ανά τον κόσμο θα το λατρέψουν» σχολίασε η πηγή του άρθρου για τις συζητήσεις.

Πέραν όμως του πρίγκιπα Καρόλου, στην νέα ταινία του «007» ενδέχεται να εμφανιστεί άλλη μια cameo εμφάνιση από μια γνώριμη φυσιογνωμία, αυτή του Blofeld. Ο Christoph Waltz εθεάθη πρόσφατα στα Pinewood Studios όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας, δίνοντας τροφή σε φήμες για μια επανεμφάνιση του εχθρού του Τζέιμς Μποντ.