Έχασε την ψυχραιμία της Gwyneth Paltrow

gwyneth-paltrow
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ένας follower της στο Instagram αναρωτήθηκε εάν όντως ξέρει να μαγειρεύει και έλαβε μια αποστομωτική απάντηση.

Η Gwyneth Paltrow έχασε την ψυχραιμία της κατά την διάρκεια ενός ζωντανού Q&A με τους followers της στο Instagram, όταν ένας θαυμαστής της εξέφρασε σκεπτικισμό αναφορικά με τις μαγειρικές ικανότητες της. Η χολιγουντιανή σταρ και ιδιοκτήτρια του Goop δεν κρατήθηκε και απάντησε με αιχμηρό ύφος στην απορία του follower της.

«Αν όντως μαγειρεύω; Ναι, διάολε, μαγειρεύω. Νομίζεις πως θα μπορούσα να γράψω – νομίζω πως θα μπορούσα να υποδυθώ πως γράφω βιβλία μαγειρικής εάν δεν μπορούσα να μαγειρέψω;» τόνισε με αγανάκτηση η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο βίντεο της.

Η Paltrow ακολουθεί μια vegan διατροφή για πολλά χρόνια και έχει εκδώσει πέντε βιβλία μαγειρικής με συνταγές της - τα «Notes From My Kitchen Table», «My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness», «It’s All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great» και «It’s All Easy: Delicious Weekday Recipes for the Super-Busy Home Cook».

BFA/REX/Shutterstock / Angela Pham

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Paltrow χάνει την ψυχραιμία της στο Instagram, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο ένας follower της εκτίμησε πως δεν συντηρεί η ίδια τον λογαριασμό της, αλλά «ένας κακομοίρης millennial». Η 46χρονη ηθοποιός γρήγορα απάντησε στον «σκεπτικό» ακόλουθο της λέγοντας πως η ίδια γράφει «όλες αυτές τις βλακείες» και σχολιάζοντας «τι άλλο κάνουν οι μάνες όταν είναι στην μπανιέρα με ένα ποτήρι κρασί».