Η Jennifer Aniston βρήκε την αυτοπεποίθηση της στα «Φιλαράκια»

Jennifer-aniston Chelsea Lauren
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

«Μου λείπουν πολλά από εκείνη την εποχή, όπως το να έχω μια δουλειά που ήταν απόλυτη, αγνή χαρά» δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως ο ρόλος της στα «Φιλαράκια» που βοήθησε να την καθιερώσει στην μικρή οθόνη της έδωσε αυτοπεποίθηση ως ηθοποιός. Η χολιγουντιανή σταρ μίλησε για το πόσο σημαντικός ήταν ο ρόλος της Rachel Green σε μια νέα συνέντευξη με το InStyle.

«Άρχισα να βρίσκω την αυτοπεποίθηση μου όταν ήμουν στα “Φιλαράκια”. Κατά έναν τρόπο, η συμμετοχή σε εκείνη την εκπομπή ήταν η απόλυτη άσκηση εμπιστοσύνης» δήλωσε χαρακτηριστικά η 50χρονη ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως όλα τα μέλη του καστ – οι Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και Courteney Cox – στήριζαν ο ένας τον άλλον.

Shutterstock

«Μου λείπουν πολλά από εκείνη την εποχή, όπως το να έχω μια δουλειά που ήταν απόλυτη, αγνή χαρά. Μου λείπει το να βρίσκομαι με ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ και σέβομαι πέρα από τα λόγια» συμπλήρωσε η Aniston. Στην συνέχεια η ηθοποιός παραδέχτηκε πως νιώθει μεγάλη νοσταλγία για τα δέκα χρόνια που πέρασε στην τηλεοπτική σειρά του NBC.