Ο Macaulay Culkin «απαντά» στο reboot του «Μόνος στο σπίτι» με μια δικιά του πρόταση

macaulay-culkin Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

«Disney, καλέστε με» έγραψε ο 38χρονος ηθοποιός και μοιράστηκε το όραμα του για το πώς θα ήταν στην πραγματικότητα σήμερα ο Kevin McAllister.

Η Disney ανακοίνωσε πως σκοπεύει να γυρίσει ένα νέο reboot της κλασικής χριστουγεννιάτικης κωμωδίας «Μόνος στο σπίτι» των Chris Columbus και John Hughes για την πολυαναμενόμενη υπηρεσία streaming Disney+. Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έγινε δεκτή με αρκετό σκεπτικισμό από τους θαυμαστές των πρώτων δύο ταινιών της σειράς, καθώς οι τρεις συνέχειες που ακολούθησαν ήταν εξαιρετικά απογοητευτικές.

Ο σχεδιασμός άλλωστε της Disney να εκσυγχρονίσει το franchise για μια νέα γενιά θεατών προϋποθέτει έναν νέο ηθοποιό για τον ρόλο του Kevin McAllister, τον οποίο ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία ο Macaulay Culkin. Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter, ο 38χρονος ηθοποιός και μουσικός ανακοίνωσε στην Disney πως περιμένει τηλεφώνημα τους, ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία του για πως «οραματίζεται» το reboot.

Στην φωτογραφία ο σκεπτικός Culkin κάθεται με τα εσώρουχα του και ένα καρό πουκάμισο σε έναν ακατάστατο καναπέ γεμάτο σημειώσεις, τσιγάρα και μισοάδεια πιάτα έτοιμων γευμάτων, ενώ έχει ένα λάπτοπ στα πόδια του. «Έτσι θα φαινόταν στην πραγματικότητα μια σύγχρονη εκδοχή του “Μόνος στο σπίτι”» έγραψε με σαρκαστική διάθεση ο Culkin, για να τονίσει στην συνέχεια πως περιμένει τηλέφωνο από την Disney για να το συζητήσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Culkin «επιστρέφει» στον ρόλο του Kevin McAllister, καθώς την περασμένη χρονιά εμφανίστηκε σε μια διαφήμιση της Google, όπου αναπαρέστησε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας. Μένει να φανεί εάν η Disney θα αποδεχτεί την πρόταση του Culkin για ένα σαφώς πιο δραματικό και ρεαλιστικό reboot ή εάν θα προχωρήσει με έναν πιο συμβατικό σχεδιασμό.