Denise Richards: «Ο Charlie Sheen ήθελε να με ξεζουμίσει λόγω του διαζυγίου»

denise-richards
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε πως ο χωρισμός της προκάλεσε οικονομικά προβλήματα και επηρέασε τις επαγγελματικές προοπτικές της.

Η Denise Richards ισχυρίζεται πως ο πρώην σύζυγος της Charlie Sheen ήθελε να την «ξεζουμίσει» με δαπανηρούς λογαριασμούς κατά την διαδικασία του διαζυγίου τους. Όπως εξήγησε στο podcast Daddy Issues την περασμένη Τετάρτη, ο 53χρονος ηθοποιός προσπάθησε να της κάνει σαμποτάζ μετά τον χωρισμό τους.

«Μου είπε πως ήθελε να με ξεζουμίσει και το έκανε. Αυτά τα δικαστικά έξοδα αυξάνονται αρκετά γρήγορα» δήλωσε η 48χρονη ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως λόγω των εξόδων αναγκάστηκε να κάνει την τηλεοπτική εκπομπή «Denise Richards: It’s Complicated».

Πέραν όμως των οικονομικών προβλημάτων, ο χωρισμός της Richards από τον Sheen επηρέασε τις επαγγελματικές προοπτικές της. «Ήταν δύσκολο για μένα να βρω δουλειά τότε, επειδή υπήρχε η αντίληψη πως έκανα κάτι πολύ [αρνητικό] στον Charlie» αποκάλυψε η χολιγουντιανή σταρ, συμπληρώνοντας πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει χωριστά την επαγγελματική από την προσωπική της ζωή, όταν ο χωρισμός της απέκτησε τόση μεγάλη δημοσιότητα.

REX/Shutterstock / Patrick Rideaux

Η 48χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον Sheen τον Ιούνιο του 2002, όμως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάρτιο του 2005, για να εκδοθεί τελικά το Νοέμβριο του ίδιου έτος. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο κόρες μαζί, την 15χρονη Sam και 14χρονη Lola.