Εmma Watson: θα επαναλάβει την επιτυχία του «Game of thrones»;

emma-watson-tha-epanalabei-tin-epituxia-tou-game-of-thrones

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Η Emma Watson συνεργάζεται ξανά με τους δημιουργούς της κινηματογραφικής επιτυχίας του Χάρι Πότερ και σύντομα θα τη δούμε σε μια νέα περιπέτεια φαντασίας που φιλοδοξεί να έχει κάτι από την ατμόσφαιρα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of thrones».

Η 19χρονη ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο της ιδεαλίστριας πριγκίπισσας Kelsea Glynn σε μια νέα υπερπαραγωγή που στοχεύει στο νεανικό κοινό. Η συγγραφέας Erika Johansen εμπνεύστηκε την ηρωίδα Glynn μόλις άκουσε ένα λόγο του Barack Obama το 2007. Η βασική ιστορία διαδραματίζεται τρεις αιώνες μετά από μια τεράστια οικολογική καταστροφή. Η μοχθηρή Κόκκινη Βασίλισσα κυβερνάει την επικράτεια του Tearling. Η Κelsea Glynn θα πρέπει να νικήσει την βασίλισσα προκειμένου να ανακτήσει το στέμμα της πεθαμένης μητέρας της.

Πολλοί εκδότες έχουν συγκρίνει τον τόνο και το στυλ γραφής στη σειρά των μυθιστορημάτων φαντασίας της Erika Johansen με το μπεστ σέλερ του George RR. Martin «Α song of ice and fire» («Το τραγούδι του πάγου και της φωτιάς») που αποτέλεσε τη βάση για την τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ, «Game of thrones».

Η Warner Bros έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων της Johansen. Η Emma Watson θα συνεργαστεί και πάλι με τον David Heyman, που ήταν ανάμεσα στους παραγωγούς των ταινιών Χάρι Πότερ. Στις πρόσφατες κινηματογραφικές εμφανίσεις της Emma Watson συγκαταλέγεται η ταινία «Τα πλεονεκτήματα του να βρίσκεσαι στο περιθώριο» αλλά και το θρίλερ της Sofia Coppola για τη δράση μιας πραγματικής νεανικής συμμορίας «The bling ring» που προκάλεσε αίσθηση στο φεστιβάλ των Καννών. Συμμετείχε επίσης στη μαύρη κωμωδία των Seth Rogen και Evan Goldberg «Τhis is the end», ενώ θα τη δούμε και στο βιβλικό έπος «Νώε» που ετοιμάζει ο Darren Aronofsky.