Ο τηλεοπτικός Σέρλοκ Χολμς θα επιστρέψει «υπό έναν όρο»

sherlock
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Martin Freeman μίλησε για το ενδεχόμενο ενός πέμπτου κύκλου της σειράς «Sherlock» των Steven Moffat και Mark Gatiss.

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του σύγχρονου Σέρλοκ Χολμς με τον Benedict Cumberbatch στον ομώνυμο ρόλο και τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει η φημολογία σχετικά με το μέλλον της σειράς του BBC. Ο Martin Freeman, ο οποίος ενσαρκώνει τον Δρ. Τζον Γουάτσον, αποκάλυψε πως οι συζητήσεις για μια πέμπτη σεζόν είναι σποραδικές.

BBC / Robert Viglasky

Μιλώντας στο Collider, ο ηθοποιός σχολίασε πως η σειρά «ήταν μια τεράστια παγκόσμια επιτυχία, πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε» και τόνισε πως οι σεναριογράφοι, Steven Moffat και Mark Gatiss, θα πρέπει να σκαρφιστούν μια «πραγματικά εξαιρετική» ιστορία για να επιστρέψουν.

BBC

«Εάν είναι κάτι πραγματικά εξαιρετικό, ουσιώδες και ενδιαφέρον, τότε νομίζω πως όλοι μας θα ήμασταν ανοιχτοί σε μια επιστροφή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια ο Freeman αναγνώρισε πως ο τέταρτος κύκλος της σειράς είχε την «αίσθηση μιας παύσης», ενώ υπογράμμισε πως προτιμά να σταματά κάτι όταν θέλει, αντί να συνεχίζει να το κάνει από συνήθεια.