Ένας animated Elvis Presley πολεμά το έγκλημα ως μυστικός πράκτορας

agent-king-elvis-presley
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για τις νέες περιπέτειες του «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll» από την πλατφόρμα του Netflix.

Το τελευταίο διάστημα έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Elvis Presley και, μετά την βιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Baz Luhrmann, έρχεται μια animated σειρά στο Netflix, όπου ο «Βασιλιάς του Rock ‘N’ Roll» θα πολεμά το έγκλημα ως μυστικός πράκτορας. Η ανακοίνωση της παραγωγής έγινε την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα της 42ης επετείου από τον θάνατο του Presley.

Στη σειρά με τίτλο «Agent King», ο Elvis θα συναρπάζει τους θαυμαστές του επί σκηνής με τα μοναδικά τραγούδια του την ημέρα, ενώ τα βράδια θα αναλαμβάνει δράση ως μυστικός πράκτορας για την προστασία της Αμερικής. Συνδημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς θα είναι η σύζυγος του Presley, Priscilla Presley, και ο rock μουσικός, John Eddie, γνωστός για τις συνεργασίες του με τον Bruce Springsteen.

«Από όταν ήταν μικρό παιδί, ο Elvis ονειρευόταν να γίνει υπερήρωας για να πολεμά το έγκλημα και να σώσει τον κόσμο. Το “Agent King” τού επιτρέπει να κάνει ακριβώς αυτό. Ο συνδημιουργός John Eddie και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix και τη Sony Animation πάνω σε αυτό το απίστευτο project και που θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον κόσμο έναν Elvis που δεν έχει δει ποτέ» δήλωσε η Priscilla Presley.

Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το καστ των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της σειράς ή το πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του «Agent King» στο Netflix.