Ο James Bond δεν έχει χρόνο να πεθάνει

James-bond
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της πέμπτης και τελευταίας ταινίας του Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού «007».

Οι παραγωγοί της 25ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ αποκάλυψαν πως η νέα ταινία τιτλοφορείται «No Time To Die», με τον Daniel Craig να ενσαρκώσει για πέμπτη και (ενδεχομένως) τελευταία φορά τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στην μεγάλη οθόνη. Παράλληλα έγινε γνωστό πως η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας σε σκηνοθεσία Cary Joji Fukunaga θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2020 στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Rami Malek θα ερμηνεύσει τον ρόλο του νέου εχθρού που καλείται να αντιμετωπίσει ο Μποντ, ενώ η Lashana Lynch θα παίξει τον ρόλο της αντικαταστάτριας του Μποντ ως «007». Στο «No Time To Die» επιστρέφουν επίσης ο Ralph Fiennes (στον ρόλο του M), η Naomie Harris, η Léa Seydoux, o Ben Whishaw και ο Jeffrey Wright.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για την πλοκή, ο Μποντ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα, όταν ξαφνικά ο παλιός σύνδεσμος του στην CIA, ο Felix Leiter (Wright), εμφανίζεται και του ζητά βοήθεια για μια αποστολή. Ο Βρετανός κατάσκοπος τελικά αποφασίζει να βοηθήσει και γρήγορα ανακαλύπτει πως βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μυστηριώδη εχθρό με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Η παραγωγή της ταινίας έχουν υπάρξει επεισοδιακά, καθώς ο Craig τραυματίστηκε στο πόδι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στην Τζαμάικα, ενώ στην συνέχεια σημειώθηκε μια έκρηξη στο σετ του Λονδίνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα μέλος του συνεργείου.