Πρώτη ματιά στον κινηματογραφικό David Bowie

Johnny-flynn-david-bowie
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Johnny Flynn πρωταγωνιστεί στην βιογραφική ταινία «Stardust» που έχει προκαλέσει την ενόχληση της οικογένειας του David Bowie.

Η ζωή του David Bowie θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Emmy Gabriel Range, με τον folk τραγουδιστή και ηθοποιό Johnny Flynn να ενσαρκώνει τον εμβληματικό καλλιτέχνη. Το σενάριο του «Stardust», το οποίο έγραψε ο Christopher Bell, επικεντρώνεται στο πρώτο roadtrip του Bowie στην Αμερική το 1971.

Paul Van Carter

Ο Johnny Flynn υποδύεται τον Bowie πριν την «μεταμόρφωση» του σε Ziggy Stardust.

«Το “Stardust” προσφέρει μια ματιά πίσω από την κουρτίνα των στιγμών που ενέπνευσαν τον Bowie στην δημιουργία του πρώτου και πιο αξιομνημόνευτου alter ego του, του Ziggy Stardust, καταγράφοντας την καμπή στην καριέρα του που τον κατέστησε ως ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά σύμβολα του κόσμου» αναφέρουν οι παραγωγοί για την ταινία.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης ο Marc Maron στον ρόλο του αρθρογράφου Ron Oberman και η Jena Malone στον ρόλο της πρώτη συζύγου του Bowie, την Angela Barnett.

Παρά τον ενθουσιασμό για την ταινία, η οικογένεια του Βρετανού καλλιτέχνη ξεκαθάρισε πως δεν έχει παραχωρήσει στους παραγωγούς τα σχετικά δικαιώματα για την χρήση της μουσικής του Bowie στο «Stardust».