O Cillian Murphy θυσιάζει οικογένεια και κοινωνική ζωή για τον Tommy Shelby

peaky-blinders Robert Viglasky
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Peaky Blinders» μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στα γυρίσματα της πολυβραβευμένης σειράς του BBC.

Ο πέμπτος κύκλος του «Peaky Blinders» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο BBC το ερχόμενο σαββατοκύριακο, κάτι το οποίο αναμφίβολα θα χαροποιήσει όχι μόνο τους θαυμαστές της σειράς, αλλά και την οικογένεια του Cillian Murphy.

Όπως αποκάλυψε ο Ιρλανδός ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Radio Times, τα «εξουθενωτικά» γυρίσματα και οι ανάγκες του ρόλου του έχουν ως αποτέλεσμα να «θυσιάσει» την οικογενειακή και κοινωνική ζωή του. Αυτό είναι κάτι το οποίο του έχει τονίσει η σύζυγος του, Yvonne McGuinnes, λέγοντας του πως δεν είναι ο εαυτός του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

«Χρειάζεται να ακυρώσεις την πραγματικότητα για λίγο. Μέρος του να ερμηνεύεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι να χασομεράς σε ένα τρέιλερ, λύνοντας κανένα σταυρόλεξο και να μπορείς ανά πάσα στιγμή να μπεις [στο πετσί του ρόλου]. Άμα έρχεσαι από χαλάρωση, δεν δουλεύει. Δεν κυκλοφορώ μιλώντας σαν τον Tommy όλη την ώρα, αλλά πρέπει να είσαι εκεί κοντά» δήλωσε ο Murphy.

BBC / Robert Viglasky

Στην συνέχεια της συνέντευξης του, ο Murphy εξήγησε πως όταν έχει γυρίσματα για κάποιον ρόλο αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές και προτιμά να πηγαίνει σπίτι του, να μαθαίνει τα λόγια του και μετά να πέφτει για ύπνο.