Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie πρωταγωνιστούν στο «Bombshell»

bombshell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ της δραματικής ταινίας για την άνοδο και την πτώση του μεγιστάνα των media, Roger Ailes.

Το ιστορία του πρώην αφεντικού του Fox News και μεγιστάνα των αμερικάνικων μέσων ενημέρωσης  Roger Ailes, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ και αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω της εμπλοκής του σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον Jay Roach και τον σεναριογράφο Charles Randolph.

Η βιογραφική ταινία τιτλοφορείται «Bombshell» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον χειμώνα. Στο «Bombshell» πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie, ενώ ο John Lithgow ερμηνεύει τον ρόλο του Ailes.

Κατά την θητεία του στο Fox News, ο Ailes βοήθησε να εκτοξευθούν οι καριέρες των δημοσιογράφων Megyn Kelly (Theron), Gretchen Carlson (Kidman) και Sean Hannity (Spencer Garrett) μεταξύ άλλων. Παράλληλα ασκούσε μεγάλη επιρροή στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και βοήθησε σημαντικά στην εκλογή των προέδρων Richard Nixon, Ronald Reagan και George Bush.

Το 2016 όμως παραιτήθηκε από την θέση του όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες πολλών γυναικών για ανάρμοστη συμπεριφορά, με τις περιπτώσεις των Carlson και Kelly να αποκτούν μεγάλη δημοσιότητα. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Alice Eve, Kate McKinnon, Rob Delaney, Allison Janney και Stephen Root.