Πρώτο teaser τρέιλερ για το «El Camino: A Breaking Bad Movie» του Netflix

breaking-bad
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Jesse Pinkman βρίσκεται στο επίκεντρο της spin-off ταινίας βασισμένης στην πολυβραβευμένη δραματική τηλεοπτική σειρά του AMC.

Μετά από πολλούς μήνες φημών, το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα τον τίτλο, την ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα πρώτο τρέιλερ για την spin-off ταινία μεγάλου μήκους βασισμένου στην τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad» του AMC.

Η νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Vince Gilligan τιτλοφορείται «El Camino: A Breaking Bad Movie» και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της μέσα της πλατφόρμας streaming στις 11 Οκτωβρίου.

Η πλοκή της ταινίας παραμένει άγνωστη, όμως στην ανακοίνωση του το Netflix αναφέρει πως «στον απόηχο της δραματικής απόδρασης του, ο Jesse Pinkman (Aaron Paul) πρέπει να συμβιβαστεί με το παρελθόν του για να μπορέσει να χαράξει κάποια πορεία για το μέλλον». Στο teaser εμφανίζεται ο φίλος και πρώην συνάδελφος του Jesse, ο Skinny Pete (Charles Baker).

«Δεν ξέρω προς τα που κατευθύνεται – βόρεια, νότια, δυτικά, ανατολικά, στο Μεξικό, στο φεγγάρι… δεν έχω ιδέα» εξηγεί ο Skinny Pete κατά την διάρκεια ανάκρισης από τις αρχές, για να συμπληρώσει πως ακόμα και εάν ήξερε, δεν θα πρόδιδε τον φίλο του.

«Άκουσα τι του έκαναν όλοι να για βεβαιωθούν ότι θα συνεχίσει να μαγειρεύει. Οπότε συγνώμη, δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας βοηθήσω να βάλετε ξανά τον Jesse Pinkman μέσα σε ένα κλουβί» καταλήγει ο Skinny Pete.

Ο Bryan Cranston, ο οποίος ενσάρκωσε τον κεντρικό χαρακτήρα Walter White στην τηλεοπτική σειρά, έχει αφήσει να εννοηθεί πως υπάρχει το περίπτωση να κάνει μια εμφάνιση στην ταινία, ενώ παράλληλα ο δημιουργός της σειράς, αποκάλυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του Jesse.