Πρώτη ματιά στην Emma Stone ως Κρουέλα Ντε Βιλ

ema-stone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο spin-off πρίκουελ των «101 σκυλιών της Δαλματίας» από την Disney.

Η ιστορία της Κρουέλα Ντε Βιλ από τα «101 σκυλιά της Δαλματίας» θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη με την Emma Stone να πρωταγωνιστεί. Η πρίκουελ ταινία, η οποία τιτλοφορείται «Cruella», διαδραματίζεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1980 και θα αποκαλύψει το πώς προέκυψε η απέχθεια της Ντε Βιλ για τα σκυλιά.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και η Disney μοιράστηκε μια πρώτη φωτογραφία της παραγωγής, στο πλαίσιο του φεστιβάλ D23 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια.

Στην φωτογραφία εμφανίζεται η Stone με το κλασικό ασπρόμαυρο χτένισμα της Ντε Βιλ, κρατώντας τρία σκυλιά Δαλματίας με λουρί, ενώ δίπλα της ποζάρουν οι Paul Walter Hauser και Joel Fry, οι οποίοι ενσαρκώνουν τους «φουσκωτούς» της Ντε Βιλ, Χόρας και Τζάσπερ.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί επίσης η Emma Thompson, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Craig Gillespie. Ανάμεσα στους πολλούς σεναριογράφους του πρίκουελ συγκαταλέγονται οι Jez Butterworth, Kelly Marcel και Aline Brosh McKenna. Η νέα live-action ταινίας της Disney αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021.