Alyssa Milano: «Το 1993 έκανα δύο εκτρώσεις»

alyssa-milano John Salangsang
ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε πως δεν ήταν έτοιμη γίνει μητέρα και ότι οι σωστές αποφάσεις που πήρε ήταν δύσκολες.

Οι πρόσφατες αλλαγές στην νομοθεσία σχετικά με τις αμβλώσεις στην Αμερική έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες και αντιπαραθέσεις, με πολλούς αστέρες του θεάματος να εκφράζουν την ανησυχία τους. Στα πλαίσια των δραματικών αλλαγών, η Alyssa Milano αποκάλυψε πως την δεκαετία του 1990 έκανε δύο εκτρώσεις, καθώς οι μέθοδοι αντισύλληψης που χρησιμοποιούσε απέτυχαν.

«Το 1993 έκανα δύο εκτρώσεις» δήλωσε η ηθοποιός στο podcast της Sorry Not Sorry, εξηγώντας στην συνέχεια πως μια στις τέσσερις γυναίκες στην Αμερική θα κάνει την σχετική επέμβαση μέχρι την ηλικία των 45. Η Milano εξήγησε πως ενώ ήταν «ερωτευμένη για πρώτη φορά», έμεινε έγκυος παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε μεθόδους αντισύλληψης και τόνισε πως δεν ήταν έτοιμη να γίνει γονιός.

Η 46χρονη ηθοποιός εξήγησε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση για την ίδια, δεδομένης της ανατροφής της ως Καθολική. «Δεν ήμουν εξοπλισμένη για να γίνω μητέρα. Επέλεξα να κάνω έκτρωση. Το επέλεξα. Ήταν δική μου επιλογή. Και ασφαλώς ήταν η σωστή επιλογή για μένα. Δεν ήταν εύκολη επιλογή. Δεν ήταν κάτι που ήθελα, αλλά κάτι που χρειαζόμουν – όπως είναι η περισσότερη υγειονομική περίθαλψη» σχολίασε η Milano.

REX/Shutterstock / John Middlebrook

Η Alyssa Milano έχει στηρίξει σθεναρά το κίνημα το #MeToo.

Σύμφωνα με την Milano – η οποία έχει αποκτήσει τον επτάχρονο γιο της Milo και τη τετράχρονη κόρη της Elizabella με τον δεύτερο σύζυγο της David Bulgiari – έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά την ίδια χρονιά «και άλλη μια φορά πήρα την σωστή απόφαση και τερμάτισα την εγκυμοσύνη». Η Milano δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο σύντροφος της, όμως εκείνη την χρονιά ήταν αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Scott Wolf.

«Δεκαπέντε χρόνια αφότου ξεθύμανε εκείνος ο πρώτος έρωτας, η ζωή μου δεν θα είχε όλες τις μεγάλες χαρές. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ελεύθερη να είμαι ο εαυτός μου – και αυτό είναι το όλο θέμα αυτού του αγώνα: η ελευθερία» κατέληξε η Milano.