Η Viola Davis είναι μια «Πρώτη Κυρία»

viola-davis David Fisher
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Michelle Obama στο τηλεοπτικό δράμα «First Ladies».

Η Viola Davis πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα δραματική τηλεοπτική σειρά «First Ladies» του Showtime, όπου θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Michelle Obama. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις του δικτύου, η νέα σειρά θα εξιστορήσει τις προσωπικές και πολιτικές ζωές των Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ.

Shutterstock

Η Michelle Obama ανέπτυξε έντονη φιλανθρωπική δράση ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα επικεντρωθεί στην Michelle Obama, την Eleanor Roosevelt και την Betty Ford, ενώ θα αποκαλύψει τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες της ανατολικής πτέρυγας του Λευκού Οίκου, «όπου πολλές από τις αποφάσεις με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις και επίδραση στον κόσμο και έμειναν κρυφές, πάρθηκαν από τις χαρισματικές, πολύπλοκες και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής».

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα ονόματα των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τις Roosevelt και Ford. Σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς είναι ο συγγραφέας Aaron Cooley.

Invision/AP/REX/Shutterstock

Πέραν του ρόλου της μπροστά από τον φακό της κάμερας, η Viola Davis έχει συμφωνήσει να αναλάβει καθήκοντα εκτεστικού παραγωγού στο «First Ladies».

Αυτό το διάστημα η βραβευμένη με Όσκαρ Davis πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό δράμα «How To Get Away With Murder» του ABC και ολοκληρώνει τα γυρίσματα της ταινίας «Ma Rainey’s Black Bottom» του Chadwick Boseman. Στην συνέχεια αναμένεται να παίξει τον ρόλο της Shirley Chisholm – της πρώτης Αφροαμερικανίδας που εκλέχθηκε στο Κογκρέσο και η οποία στην συνέχεια κατέβηκε για πρόεδρος των ΗΠΑ – σε μια βιογραφική ταινία για λογαριασμό του Amazon.