Hugh Grant: «Κλαίω με κάθε ταινία που βλέπω αυτές τις μέρες»

hugh-grant Vianney Le Caer
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως πρέπει να μειώσει τις ταινίες που βλέπει γιατί δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Hugh Grant έγινε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλυγουντ την δεκαετία του 1990 παίζοντας σε πολλές κλασικές ρομαντικές κωμωδίες. Ο ίδιος μπορεί να έχει παραδεχτεί πως μετανιώνει για ορισμένες επιλογές του, όμως θα πίστευε κανείς πως η συμμετοχή του σε τόσες ρομαντικές ταινίες θα του είχαν δημιουργήσει μια «ανοσία» στις συγκινήσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Βρετανός ηθοποιός δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρια του βλέποντας ταινίες.

«Έχω φτάσει σε εκείνη την ηλικία όπου εάν [ένα ζευγάρι] κρατά χέρια σε μια ταινία, είτε από αγάπη είτε για στήριξη, βουρκώνω. Δεν χρειάζονται καν να είναι πραγματικοί άνθρωποι. Κλαίω με πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων που βλέπω με τα παιδιά μου» δήλωσε ο Grant στο Deadline, για να συμπληρώσει πως το «Ψάχνοντας τον Νέμο» τον «ισοπεδώνει».

Κατά την διάρκεια μιας πτήσης όμως, όταν και προβαλλόταν η ταινία της Pixar, συνειδητοποίησε πως δεν είναι μόνος. «Κοιτούσα γύρω μου με αμηχανία καθώς έκλαιγα γοερά και αντιλήφθηκα πως όλο το αεροπλάνο έκλαιγε – όλοι αυτοί οι κουστουμαρισμένοι επιχειρηματίες».

Pixar

«Κυριολεκτικά έκλαψα με οποιαδήποτε ταινία είδα τελευταία. Γι’ αυτό πρέπει να τις αποφεύγω τώρα, επειδή τις βρίσκω υπερβολικά συγκινητικές. Όταν βλέπω ταινίες μπαίνω σε μια άβυσσο» κατέληξε χαριτολογώντας ο Βρετανός ηθοποιός.