Cara Delevingne: «Οι συνήθειες του μόντελινγκ με δυσκόλεψαν με την ηθοποιία»

cara-delevingne Richard Shotwell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε πως δεν ήταν εύκολο να μάθει να αγνοεί την κάμερα στις πρώτες ταινίες της.

Η Cara Delevingne αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε αρκετά στα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία, λόγω την συνηθειών που απέκτησε ως μοντέλο. Ένας από τους πρώτους ρόλους της Delevingne ήταν στο «Άννα Καρένινα» του Joe White το 2012, όπου ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Σοροκίνα.  

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της συγκεκριμένης ταινίας, η Delevingne δεν μπορούσε να αγνοήσει τις κάμερες με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να πρέπει να της υπενθυμίζει συχνά να μην συμπεριφέρεται ως μοντέλο.

«Η μόδα με [δυσκόλεψε αρκετά] όσον αφορά την ηθοποιία. Όταν έκανα την πρώτη μου ταινία – το “Άννα Καρένινα”, όπου ο ρόλος μου δεν είχε λόγια – κάθε φορά που ήμουν επί σκηνής, ο σκηνοθέτης ερχόταν και μου έλεγε “Cara, κάνεις μόντελινγκ πάλι, στάματα να προσπαθείς να φαίνεσαι χαριτωμένη”» σχολίασε η Delevingne στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Elle.

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός και μοντέλο εξήγησε πως «ήμουν ένα κομπάρσος με άλλους 60 ανθρώπους επί σκηνής εκείνη τη στιγμή και τον ρώτησα τι εννοεί. Εκείνος μου έλεγε πως “δεν βρίσκομαι στην στιγμή” και ότι προσπαθώ να δείχνω καυτή».

REX/Shutterstock / James Shaw

Η Delevingne τόνισε πως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις ανάγκες των ρόλων της λόγω της εμπειρίας της στον χώρο της μόδας. «Το μόντελινγκ σε κάνει να ξέρεις που βρίσκεται η κάμερα ανά πάσα στιγμή και πρέπει να το ξεχάσεις αυτό όταν υποκρίνεσαι» δήλωσε η 27χρονη Βρετανίδα.