Τέταρτη συνεχόμενη «αποτυχία» του John Travolta στα box office

the-fanatic
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ «The Fanatic» που σκηνοθέτησε ο Fred Durst των Limp Bizkit κινήθηκε σε πολύ «ρηχά νερά».

Το «Pulp Fiction» του Quentin Tarantino βοήθησε τα μέγιστα ώστε να αναβιώσει η καριέρα του John Travolta την δεκαετία του 1990, όμως τα τελευταία χρόνια οι επιλογές του χολιγουντιανού αστέρα δεν ήταν οι καλύτερες.

Η τελευταία ταινία του Travolta – το «The Fanatic» που σκηνοθέτησε ο τραγουδιστής των Limp Bizkit, Fred Durst – έκανε πρεμιέρα στην Αμερική την περασμένη Παρασκευή 52 αίθουσες και τα έσοδα εκείνης της ημέρας υπολογίζονται σε μόλις 3.153 δολάρια.

Δείτε το τρέιλερ του «The Fanatic» με τον John Travolta

Στην ταινία που θυμίζει το «Φανατικός» του Tony Scott με τον Robert De Niro και τον Wesley Snipes, ο Travolta παίζει τον ρόλο ενός φανατικού θαυμαστή, τον Moose, ο οποίος λατρεύει έναν ηθοποιό ταινιών δράσης. Όταν ο Moose χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει το ίνδαλμα του, αρχίζει να τον παρακολουθεί εμμονικά και στην συνέχεια προσπαθεί να του καταστρέψει την ζωή.

Το θρίλερ, στο οποίος εμφανίζονται επίσης οι Devon Sawa και Ana Golja, φέρεται να είναι εμπνευσμένο από την περίπτωση ενός φανατικού οπαδού του Durst.

Το 2016 ο Travolta συμπρωταγωνίστησε με τον Ethan Hawke στο γουέστερν «Η κοιλάδα της βίας» του Ti West με συνολικά έσοδα 53.647 δολάρια και το 2013 εμφανίστηκε πλάι στον De Niro στην περιπέτεια «Η εποχή των δολοφόνων» του Mark Steven Johnson (53,646 δολάρια).

Η βιογραφική ταινία «Gotti» του Kevin Connolly, που παίχτηκε σε 503 αίθουσες την περασμένη χρονιά, είχε συνολικά έσοδα 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων και παρά τον ενθουσιασμό του Travolta, είχε αποσπάσει κατά κόρον αρνητικές κριτικές. Η τελευταία μεγάλη εμπορική επιτυχία του ηθοποιού ήταν το μιούζικαλ «Hairspray» του Adam Shankman το 2007.