Hulu και MGM ήδη σχεδιάζουν μια σίκουελ σειρά στο «The Handmaid’s Tale»

the-handmaids-tale
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Margaret Atwood ετοιμάζει ένα νέο βιβλίο που θα προσφέρουν τρεις διαφορετικές προοπτικές του δυστοπικού Gilead.

Το μυθιστόρημα «The Handmaid’s Tale» της Margaret Atwood έχει μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία στην μικρή οθόνη από το Hulu και την MGM και σύμφωνα με το περιοδικό Time υπάρχουν σχέδια για μια σίκουελ σειρά. Η πολυβραβευμένη συγγραφέας ετοιμάζει να εκδώσει μια συνέχεια του πρωτότυπου βιβλίου που κυκλοφόρησε το 1985 με τίτλο «The Testaments».

Αυτό που δεν έχει γίνει ξεκάθαρο είναι εάν η νέα σειρά θα αποτελεί ανεξάρτητη παραγωγή ή θα συνδέεται με την υπάρχουσα σειρά. Όπως στην περίπτωση του «Game Of Thrones» και του «The Walking Dead», η τηλεοπτική μεταφορά του «The Handmaid’s Tale» έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με την εξέλιξη της πλοκής του πρωτότυπου βιβλίου.

Hulu / Sophie Giraud

Η Aunt Lydia θα είναι ένας από τους τρεις κεντρικούς χαρακτήρες στο νέο μυθιστόρημα που ετοιμάζεται να εκδώσει η Margaret Atwood.

Σύμφωνα με το άρθρο του Time, πρωταγωνίστρια του νέου βιβλίο δεν είναι η Offred (την οποία υποδύεται η Elisabeth Moss στην σειρά), αλλά τρεις άλλες γυναίκες που συνδέονται με το Gilead: μια νεαρή γυναίκα που μεγαλώνει στην καταπιεστική κοινωνία, μια έφηβη Καναδή που μαθαίνει ότι γεννήθηκε εκεί και η Aunt Lydia (Ann Dowd), μια από τις κεντρικές εχθρικές φιγούρες στο βιβλίο και την σειρά.

Η Atwood, η οποία έχει συμβουλευτικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά, σχολίασε πως είναι απαραίτητο να αλλάξει η προοπτική και ότι έχει δώσει στους παραγωγούς και σεναριογράφους «πολλούς τρόπους για το πώς θα συμβεί αυτό». Το «The Handmaid’s Tale» έχει ήδη ανανεωθεί για έναν τέταρτο κύκλο, οπότε μένει να φανεί κατά πόσο θα ενσωματωθούν οι προτάσεις της Atwood.