Robert Pattinson: «Ήμουν έξω φρενών με τη διαρροή»

robert-pattinson Cineberg
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε πως φοβήθηκε ότι θα έχανε τον ρόλο του ως Batman όταν έγιναν γνωστές οι συζητήσεις του με την Warner.

Ο Robert Pattinson ήταν «έξω φρενών» όταν διέρρευσε πως είχε επιλεγεί ως διάδοχος του Ben Affleck στον ρόλο του Batman, φοβούμενος μάλιστα πως θα έχανε τον ρόλο. Όπως εξήγησε ο 33χρονος ηθοποιός, η διαρροή έγινε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων του με την Warner Bros, οπότε όλα ήταν ακόμα ανοιχτά.

«Όταν διέρρευσαν [οι συζητήσεις] ήμουν έξω φρενών. Όλοι ήταν τόσο αναστατωμένοι. Όλοι στην ομάδα μου πανικοβλήθηκαν. Νόμιζα πως κατά κάποιο τρόπο τα είχα κάνει όλα θάλασσα» αποκάλυψε ο Pattinson στο τεύχος Οκτωβρίου του Variety.

Οι αντιδράσεις στην είδηση προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις και παρά το γεγονός ότι μια μερίδα οπαδών του «Σκοτεινού Ιππότη» ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να επιλεγεί άλλος ηθοποιός για τον ρόλο, ο Pattinson εκτίμησε πως η ανταπόκριση ήταν καλύτερη από όσο περίμενε.

REX/Shutterstock / Erik Pendzich

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν λιγότερο βιτριολική από όσο περίμενα. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν είσαι το αουτσάιντερ. Δεν υπάρχουν προσδοκίες για σένα» σχολίασε με μια δόση χιούμορ ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ρόλο.

«Είχα τον Batman στο μυαλό μου τόσο καιρό. Είναι τόσο παράλογο πράγμα να πει κανείς. Είχα περίπου μια ιδέα για το πώς θα γίνει και ενοχλούσα τον Matt Reeves [τον σεναριογράφο της ταινίας]. Δεν του άρεσαν οι ενοχλήσεις, συνεχώς ζητούσα να τον συναντήσω» εξήγησε ο Pattinson. Εν τέλει ο ηθοποιός κατάφερε να συζητήσει από κοντά με τον Reeves, αφού ολοκληρώθηκε το σενάριο της ταινίας.

Η αποκορύφωση για τον Pattinson ήταν όταν φόρεσε για πρώτη φορά την στολή του Batman, με τον ηθοποιό να σχολιάζει πως ήταν μια αξεπέραστη στιγμή για τον ίδιο. «Θυμάμαι να λέω στον Matt πως [η στολή] νιώθει ιδιαίτερα μεταμορφωτική και ο ίδιος να απαντά πως το ελπίζει, γιατί στην κυριολεξία φορούσα την στολή του Batman» κατέληξε με ενθουσιασμό ο Pattinson.