Reese Witherspoon: «Έκλαιγα για τρεις ολόκληρες μέρες όταν απορρίφθηκα από ένα ρόλο»

reese-witherspoon Gregory Pace
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε πως οι πολλές απόρριψεις στα πρώτα βήματα της στην ηθοποιία την βοήθησαν να γίνει πιο δυνατή.

Η Reese Witherspoon αποκάλυψε πως στο ξεκίνημα της καριέρας της στην μεγάλη οθόνη είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ όταν απορρίφθηκε από έναν ρόλο που ήθελε «όσο τίποτα άλλο» και έκλαιγε «για τρεις ολόκληρες μέρες». Η αποκάλυψη έγινε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram την περασμένη Τρίτη.

«Όταν ξεκίνησα ως ηθοποιός πήγα σε μια οντισιόν για έναν ρόλο που ήθελα όσο τίποτα άλλο. Ήταν μια εκπληκτική ταινία με έναν σπουδαίο πρωταγωνιστή. Με πήραν τρεις φορές τηλέφωνο, έκανα ένα screen test και μια μέρα ο ατζέντης μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι δεν πήρα τον ρόλο, γιατί ο πρωταγωνιστής προτιμούσε να δουλεύει με άλλες ηθοποιούς. Έκλαψα. Μαύρα δάκρυα. Για τρεις ολόκληρες μέρες» έγραψε η Witherspoon.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, στο ξεκίνημα της καριέρα της η ίδια γνώρισε πολλές απορρίψεις για ρόλους που πραγματικά ήθελε να ερμηνεύσει. «Πάντα με θεωρούσαν “πολύ” κάτι. Πολύ κοντή. Πολύ αποφασιστική. Πολύ δυναμική. Μια φορά μου είπαν πως φαινόμουν πολύ έξυπνη για να παίξω τον χαρακτήρα μιας νεαρής γυναίκας. Δεν θα πω ψέματα, ορισμένες φορές όλες οι απορρίψεις με πλήγωναν και το έπαιρνα προσωπικά. Πραγματικά έκλαψα τόσο πολύ στην ντουζιέρα στα 20 μου» εξήγησε η ηθοποιός.

REX/Shutterstock / James Gourley

Τελικά όμως οι απορρίψεις και απογοητεύσεις την βοήθησαν  να διαχειριστεί καλύτερα την καριέρα της και να αποκτήσει μεγαλύτερες αντοχές. «Αυτό που δεν γνώριζα τότε ήταν πως η απόρριψη σου μαθαίνει αντοχή και πώς να γίνεις πιο δυνατή, αλλά και πώς να μαθαίνεις, γιατί δεν είναι όλα τα μονοπάτια σωστά για σένα» κατέληξε η Witherspoon στην ανάρτηση της.