Ο Orlando Bloom πληρώθηκε «ελάχιστα» για την τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

orlando-bloom Todd Williamson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός πάντως χαρακτήρισε τον ρόλο του Legolas που τον έκανε διάσημο ως το «σπουδαιότερο δώρο» στην ζωή του.

Η επική τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Peter Jackson θεωρείται μια από τις πιο αριστουργηματικές παραγωγές των τελευταίων ετών και έσπασε τα ταμεία, με τα έσοδα των τριών ταινιών στα διεθνή box office να υπολογίζονται στα 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρά την τεράστια εμπορική επιτυχία των ταινιών, ο Orlando Bloom αποκάλυψε πως πληρώθηκε μόλις 175.000 δολάρια για να ερμηνεύσει τον ρόλο του Legolas.

Παρά το «πενιχρό» ποσό, ο 42χρονος ηθοποιός τόνισε πως θα ξαναέπαιζε μετά χαράς στις ταινίες , ακό και για τα μισά χρήματα.

Ο Orlando Bloom αναγνώρισε πως οφείλει πολλά στον ρόλο του ως Legolas στις τρεις ταινίες που γύρισε με τον Peter Jackson.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Howard Stern για το SiriusXM, ο Bloom ρωτήθηκε ευθέως το ύψος της αμοιβής του για τις τρεις ταινίες. «Τίποτα, δεν πήρα τίποτα. 175 χιλιάδες. Ακούστε, είναι το σπουδαιότερο δώρο στην ζωή μου. Θα το έκανα ξανά για τα μισά λεφτά» τόνισε ο ηθοποιός για να συμπληρώσει πως «υπήρξε μια μικρή αύξηση» μετά την κυκλοφορία των ταινιών.

Παρά την μικρή αμοιβή, η ερμηνεία του Bloom στις τρεις ταινίες του άνοιξε πολλές πόρτες, με πιο σημαντική αυτή στο franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής», όπου ενσάρκωσε τον Will Turner πλάι στον Johnny Depp και την Keira Knightley.

Ο Βρετανός ηθοποιός άφησε να εννοηθεί πως η αμοιβή του αυξήθηκε σημαντικά στην δεύτερη και τρίτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής».

«Ήμουν σε ένα καλό σημείο. Διαπραγματεύτηκαν αρκετά καλά για μένα ώστε μπόρεσα να αγοράσω ένα-δυό σπίτια» σχολίασε ο ηθοποιός, αποφεύγοντας να αποκαλύψει την σαφώς μεγαλύτερη αμοιβή του για τις ταινίες της Disney.