Η Millie Bobby Brown, η αδερφή της και ένα νέο δράμα για το Netflix

millie-bobby-brown Vianney Le Caer
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της ως συγγραφέας και παραγωγός στο «A Time Lost».

Το Netflix συνεχίζει να επενδύει στο ταλέντο της Millie Bobby Brown και μετά το «Stranger Things», η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την παραγωγή μιας νέας  δραματικής ταινίας με τίτλο «A Time Lost». Για το νέο φιλόδοξο project, η «Eleven» θα συνεργαστεί με την μεγαλύτερη αδερφή της Paige Brown, η οποία την βοήθησε να γράψουν μαζί την κεντρική ιστορία της ταινίας.

Το «A Time Lost» επικεντρώνεται στην μακροχρόνια διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ δύο οικογενειών στο Λονγκ Άιλαντ, η οποία όμως παίρνει διαφορετική τροπή όταν η έφηβη κόρη μιας εκ των δύο οικογενειών διαγιγνώσκεται με καρκίνο. Η σεναριογράφος Anna Klassen έχει συμφωνήσει να επεξεργαστεί την ιστορία που έγραψαν οι αδερφές Brown.

Shutterstock / Rob Latour

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο Netflix για την εμπιστοσύνη του σε εμάς και σε αυτή την όμορφη ιστορία, την οποία περάσαμε χρόνια γράφοντας και αναπτύσσοντας την. Είναι για την φιλία, την οικογένεια και το ξεπερνάει κανείς εμπόδια όταν νιώθει ότι ο κόσμος τον πιέζει. Ήταν, κυριολεκτικά, ένα έργο αγάπης» σχολίασαν σε ανακοίνωση τους οι Brown για το «A Time Lost».

Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος των ανεξάρτητων παραγωγών και ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας streaming Lisa Nishimura δήλωσε πως «η Millie είναι ένα εξαιρετικό δημιουργικό ταλέντο. Είμαστε πολύ τυχεροί που την έχουμε στην οικογένεια μας από το ξεκίνημα της καριέρας της. Είναι πραγματικά συγκινητικό που μεταφέρει το ξεχωριστό όραμα της στην οθόνη, τώρα ως συγγραφέας και παραγωγός, μαζί με την αδερφή της σε αυτή την υπέροχη ταινία».