Η Angelina Jolie «ανακαλύπτει ξανά» τον εαυτό της

angelina-Jolie Matt Baron
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ μίλησε για τις επιλογές που έχει κάνει για να ισορροπήσει καλύτερα την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή της.

Η Angelina Jolie αποκάλυψε πως «διασκεδάζει» που ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της, τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της. Η χολιγουντιανή σταρ έχει αποκτήσει τον 18χρονο Maddox, τον 15χρονο Pax, την 14χρονη Zahara, την 13χρονη Shiloh και τα 11χρονα δίδυμα Vivienne και Knox με τον πρώην σύζυγο της, Brad Pitt.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική έκδοση του Hello!, η Jolie ομολόγησε πως αναπολούσε τα νεανικά χρόνια της όταν μεγάλωνε τα παιδιά της. «Όταν τα παιδιά σου είναι μικρά νιώθεις περισσότερο μαμά. Όταν γίνονται έφηβοι αρχίζεις να θυμάσαι τον εαυτό σου ως έφηβο. Όταν τα βλέπεις να πηγαίνουν σε punk clubs αναρωτιέσαι γιατί μπορείς να πας. Βρίσκομαι σε αυτή την διασκεδαστική φάση όπου ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου» εξήγησε η 44χρονη ηθοποιός.

Συνεχίζοντας η Jolie μίλησε για την απόφαση της να επικεντρωθεί στα καθήκοντα της πίσω από την κάμερα, αναλαμβάνοντας την σκηνοθεσία ταινιών όπως «Δίπλα στη θάλασσα» και «First They Killed My Father». Σύμφωνα με την ίδια όμως, αποφάσισε να επιστρέψει στην ηθοποιία γιατί να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια της.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Η Jolie συνόδευσε τέσσερα από τα παιδιά της - τους Shiloh, Vivienne, Zahara και Knox Jolie-Pitt - στην πρεμιέρα του «Ντάμπο».

«Δουλεύω ως ηθοποιός λίγο περισσότερο τώρα γιατί δεν μπορώ να είμαι αυτό που χρειάζεται η οικογένεια μου όταν σκηνοθετώ – η σκηνοθεσία χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσπάθεια και ανυπομονώ να μπορώ να το κάνω ξανά όταν τα πράγματα είναι καλύτερα» εξήγησε στην συνέντευξη της.

Καταλήγοντας, η Jolie σχολίασε πως λατρεύει να παίρνει τα παιδιά της στην δουλειά, γιατί έτσι μπορούν να δουν μια διαφορετική πλευρά της. «Είναι υπέροχα στο σετ. Αλλά όταν με δουν να κάνω μια cool σκηνή δράσης, το βρίσκουν αστείο γιατί με ξέρουν τόσο καλά» υπογράμμισε η ηθοποιός.