«See»: Ο τυφλός Jason Momoa βάζει πάνω από όλα τα παιδιά του

see
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η νέα δραματική σειρά φαντασίας από τον δημιουργό του «Peaky Blinders» θα κάνει την πρεμιέρα του στο Apple TV+ τον Νοέμβριο.

Η Apple πρόσφατα παρουσίασε πολλές από τις νέες συσκευές και υπηρεσίες που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά και δημοσιοποίησε το πρώτο τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς «See» με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa. Δημιουργός της σειράς είναι ο Steven Knight του «Peaky Blinders», ενώ την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου έχει αναλάβει ο Francis Lawrence.

Το «See» διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει σχεδόν εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα. Όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν έχουν χάσει πλέον την όρασή τους και οι κοινωνίες των ανθρώπων θυμίζουν πρωτόγονες φυλές.

Όταν ο Baba Voss (Momoa) ανακαλύπτει πως τα δίδυμα βρέφη του έχουν την όρασή τους, προσπαθεί να τα προστατέψει από μια πανίσχυρη βασίλισσα που τα θεωρεί τεράστια απειλή για τον νέο τρόπο ζωής.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Alfre Woodard, Sylvia Hoeks, Yadira Guevara-Prip και Hera Hilmar, καθώς και πολλοί ηθοποιοί που είναι πλήρως τυφλοί ή έχουν χαμηλή όραση.

Apple

Η νέα streaming υπηρεσία της Apple, το Apple TV+, θα ξεκινήσει την λειτουργία του την 1η Νοεμβρίου και θα προσφέρει αποκλειστικές εκπομπές όπως το «The Morning Show» των Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, το «Dickson» με την Hailee Steinfeld και το διαστημικό δράμα «For All Mankind» του Ronald D. Moore.